2777
2789
عنوان

بیاین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 113 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقصیر همسر هم هستش دیروز همش خوابید روز جمعه ای منم دیدم همش خوابه میخوابیدم اون الان خوابه و من بی ...

ما سرشب دعوا کردیم آقا پشتش و کرد به من خوابید من اصلا چش رو هم نزاشتم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

الهی😞تو هم پشتت رو میکردی بهش میخوابیدی😋

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

بیدار بشه ببینه هنوز بیداری خودش پشیمون میشه از رفتارش. منم خواب به چشمام نرفته هنوز 

کاربری قبلیم باز نمیشد مجبور شدم جدید بسازم
الهی😞تو هم پشتت رو میکردی بهش میخوابیدی😋

اعصابم خورد شد هر کار کردم خوابم نبرد

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
بیدار بشه ببینه هنوز بیداری خودش پشیمون میشه از رفتارش. منم خواب به چشمام نرفته هنوز 

کجای کاری خواهر بیدار شد گفتم چش رو هم نزاشتم گف بخاب بابا بعد دوباره خابید

نمیتونم از نی نی سایت دل بکنم😭😭😭😭😂😂😂

دقیقا شوهرم نمدا شکایت منو پیش پدرم می کرد میگفت همش سرش تو گوشیه نمیدونم چی داره داخلی نی نی سایت ۲۴ ساعت سرش تو گوشیه من دیگه خسته شدم همش منو تنها میزاره سرش تو گوشیه چت میکنه که میگه بابام پیداش بهم میگفت دختر خجالت بکش برو یکم این گوشی رو بزار کنار به شوهرت برس آدم معتاد سایت میشه نمیشه ولش کرد

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
دقیقا شوهرم نمدا شکایت منو پیش پدرم می کرد میگفت همش سرش تو گوشیه نمیدونم چی داره داخلی نی نی سایت ۲ ...

اره واقعا خیلی بده منم اینحوریم😭😭😭😭😭

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

تازه پروپرو  برگشت گفت کولر و چرا خاموش کردی من گرممه 😑😑

ناراحت نباش اقایون قوه احساسی شون ضعیفه مخصوصا الان تو خواب شیرین دم صبح 😁 بیدار شه ببینه بیدارم از اون چشم غره های مخصوصش میره 😀😀😁

کاربری قبلیم باز نمیشد مجبور شدم جدید بسازم