2777
2789
عنوان

محمد حسن

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 79 پست
توروخدا دعا کن خدا بهم بچه ی سالم و صالح بده .خواهرمم یازده ساله منتظره دیگه موندیم چه نذری کنیم که ...

الهی آمین

نذر 124000 صلوات رو شنبدم خیلی خوبه و یه نذر دیکه هم هست شنیدم ک حاجت گرفتن اینه ک توی مسجد بری ولی تنها..مثل عصر بری ک کسی نیست و 12000 بار یاعلی بگی

خیلی مجربه

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجتبی رو دوست نداری

نه زیاد خوب نیست

به اسم پسر اولم نمیاد 

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
اینطوردواسمه خوب نیست ولی اسم اهل بیت باشه خیلی بهتره 

اوهوم اونا فکر کنم نذرشون برا دوتا بوده 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
توروخدا دعا کن خدا بهم بچه ی سالم و صالح بده .خواهرمم یازده ساله منتظره دیگه موندیم چه نذری کنیم که ...

الانکه گفتی خیلی دلم شکست.خودمم خیلی گرفتارم یادم اومدچراتاحالاازامام حسن نخواستم واسطه بشه مشکلم حل بشه😔😢😢اگه قابل باشم چشم عزیزم ان شاءالله خدابه هردوتون فرزندی سالم وصالح ببخشه؛منم دعاکن حاجت بگیرم😔

خوب میدونی از بس خسن کچل و..اینا واسه بچه ها تعریف کردن یه عده یه جور خاص به این اسم نگاه میکنن

بله بااینکاراشون اسم اهل بیتم بدجلوه میدن 

من اتفاقاازقصدگذاشتم محمدحسن تابدونن نه تنهاقدیمی نیست بلکه خیلی هم به پسرعظمت وبزرگی میده تااین اسمای عجیب قریب من درآوردی بخدابعضی وقتاتواین اسمامیمونم اخه چین 

نه معنی جالبی نه مفهوم خاصی 

سر نظرت بمون صد درصد زنگ بزن مرج تقلید ببین از اسمای دیگه امام حسن مثلا لقباشونم میشه استفاده کرد اس ...

زنگ زدم معنی حرفش این بود خرت که از پل گذشت یادت شد؟؟

گفت اسم پسر خودم محمد حسن هست و افتخار میکنم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

ای کاش به جای اینکه اسم ائمه را روی فرزندمان بگذاریم کمی در تربیت فرزندمان شبیه ائمه و پیشوایان دینمان عمل میکردیم بچه با هر اسمی که داشته باشه باید اخلاق و رفتارش اخلاق و رفتار حسنی و حسینی باشه حتی اگه اسم مذهبی هم نداشته باشه وقتی پدر و مادر فرزند شریف  و باایمانی پرورش دهند باعث افتخار و مباهات همه بخصوص پدر و مادر هست.ولی متاسفانه اینقدر که ما ایرانیها فقط از اسم ائمه برای نامگذاری فرزندمان استفاده میکنیم به این نکته توجه نمیکنیم که آیا میتوانیم حرمت این اسامی مقدس را حفظ کنیم یا نه

بله بااینکاراشون اسم اهل بیتم بدجلوه میدن  من اتفاقاازقصدگذاشتم محمدحسن تابدونن نه تنهاقدیمی ن ...

اره واقعا همینطوره

چرا؟ من خودم دو اسمه ام

شاید شما مشکل نداری.ولی اصلا توصیه نمیشه نظر من تنها نیست از هر روانشناسی بپرسی تأیید نمیکنن.تمام کسایی که من دیدم ناراضی بودن 

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

نه  مگه الان اهل بیت براتون قدیمی شدن؟

دقیقا

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
محمد حسن اسم امام دوم نیست استارتر حسن یا مجتبی اسم و لقب ایشونن!

اره میدونم ولی نذر من این بود که گفتم به خاطر شما و مظلومیتتون اگه بچه سالم به من بدید میزارم محمد حسن