2777
2789
عنوان

محمد حسن

5194 بازدید | 79 پست

بچه ها من یه پسر دارم که اسمش محمد حسین هست که اسمشو من انتخاب نکردم و خوده خوده خدا انتخاب کرد ...

حالا چند سال پیش شب شهادت امام حسن مجتبی و زیر پرچم ایشون دلم شکست و از ایشون خواستم که یه بچه ی سالم ب من من بدن و بخاطر مظلومیتشون نذر ایشون کردم و گفتم اگه پسر بود میزارم محمد حسن 

چون برای بچه دار شدن رنج کشیدم منظورم انتظار نیست رنج های دیگه که تو تاپیکای قبلم هست

حالا باردارم و خودم فک میکنم شاید پسره ولی جنسیتش مشخص نیست

یه چیزی مثل خوره افتاده تو حونم که میگه یه اسم امروزی بزارم و محمد حسن نزارم 

مثلا محمد حسام

اما پس نذرم چی میشه؟

قول و قرارم چی میشه؟

دلم نمیتد بزنم زیرش 

چیکار کنم؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
اتفاقای اکثراسامی امروزی پسرانه هیچ زیبایی ندارن😐فوق العاده هم زیادهستن من باشم سرقولم میمونم😟

اره معنی حسن خیلی قشنگه 

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم پسرمنم محمدحسن وعاشقانه اسمش ودوست دارم خیلیاهم لذت میبرن ۴ماهشه😊😊😊

دیگران واکنش بدی نشون ندادن ؟

که قدیمیه...؟

من وقتی باردار شدم زنداییم یهویی دست گذاشت رو شکمم ی دعا خوند گفت بچه ات پسر میشه و باید اسمشو بذاری محمد

من ک جنسیت برام مهم نبود

و محمد هم زیاد داشتیم

پسر شد ولی اسم امروزی براش گذاشتم

اتفاقا منم همچین وضعیت مشابه ای داشتم گداشتم محمدرضا حالا وقتی میبینم تو جمع همه بچه ها اسم امروزی دارن پسرم انگار اسمش سنگینه یه خرده دلخور میشم از ندرم ولی زودی پشیمون میشم وشکرخدا رو میکنم

دو اسمه باشه  شناسنامه محمد حسن خودتون هر چی دوس دارین صداش کنین ضمنا چه خوبه که اسمش هم خون ...

تو رو خدا دو اسمه نزارید اصلا روانشناسان هم مخالفت.همسر من خیلی اذیت میشه سر دو اسمه

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

اتفاقا منم همچین وضعیت مشابه ای داشتم گداشتم محمدرضا حالا وقتی میبینم تو جمع همه بچه ها اسم امروزی د ...

اره اکثرن اسمای جدید دارن

درسته معنیش خیلی زیباست 

اما امروزی نیست

من نذر کردم از ته قلم 

و الان واقعا نمیدونم چیکار کنم دلم نمیاد بزنم زیره قول و قرارم

محمد حسام قشنگن مذهبیم هست.به قول دوستان میتونی یه سفره بدی  .یا یکی از القاب امام حسن که بیشتر ...

از لحظ معنی حسام فقط تلفظش قشنگه 

والا معنیش میشه شمشیر تیز 

یعنی اگه سفره بندازم 

نذرم ادا میشه؟