2777
2789
عنوان

محمد حسن

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 79 پست
اره اکثرن اسمای جدید دارن درسته معنیش خیلی زیباست  اما امروزی نیست من نذر کردم از ته قلم&nbs ...

منم نذرکردم اگرخداخواست بهم یه پسرسالم داداسمش بذارم محمدعلی تازه اینجوراسم هابه همون نسبت یه ابهت ومردونگی خاصی به صاحبش میده مخصوصاتوجوونی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگران واکنش بدی نشون ندادن ؟ که قدیمیه...؟

من وهمسرم مذهبی هستیم وانتظارچنین اسمی داشتن 

اصلاااااا چراکه بستگی به صداکردن وارزش گذاری مانسبت به این اسم داره وماعاشقانه صداش میکنیم شایدبودند باتمسخربکن بولی وقتی دیدن ماباجدیت برخوردمیکنیم خودشون وجمع کردن ومیگن اقامحمدحسن باابهت صداش میکنن😉😀😀😀😀چون مارواسم حسن حساسیم 

خیلی زشته که مسخره بشه خیلی امام حسن غریبه خخییییلی 

ماخودنون هم عقدمون ولادت امام حسن بود وهم روشهادت امام حسن تعیین جنسیت شدپسرم ونذرامام حسنش کردیم وخیلیاهم دگذاشتن این اسم و الانم دوستمم بارداره میخوادبذاره محمدحسن

من یه روحانی آشنا دارم.نمیدونم زود جواب بده یا ن این روحانیای مظلومه.میخای بپرسم ببینم چی میگه

اره حتماااااا ممنون میشم عزززیزم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
من وهمسرم مذهبی هستیم وانتظارچنین اسمی داشتن  اصلاااااا چراکه بستگی به صداکردن وارزش گذاری مان ...

ممون از توضیحت اره اسم خیلی قشنگ

و خوش معنی هست

انشالله امام حسن ع همیشه هواشو داشته باشه

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
القاب دیگه امام حسن رو نگاه کن.

از توشون امین بهتر بود

مجتبی رو بیشتر میدوستم

قشنگ تره تا حسن

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋
از لحظ معنی حسام فقط تلفظش قشنگه  والا معنیش میشه شمشیر تیز  یعنی اگه سفره بندازم  ...

بذار  ِحسان...یعنی صاحب جمال وکمال.....تو سوره ی الرحمن اومده...من روی پسرم گذاشتم. خداروشکر هم زیبایی ظاهری داره هم بااخلاق و خوش ذاته

ای بابا چی بگم آخه???

متاسفانه اکثرمون همینیم .موقع گرفتاری تریپ معنوی مذهبی  برمی‌داریم ، بعدش یادمون می‌ره .نمی‌دونم والله چی بگم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من اگه ان شاء الله پسر دار بشم اسمشو میزارم محمد حسن ...عاشقه امام حسنم اسمش که میاد دلم میخواد دق کنم از غریبی شون هیچ روضه ای به اندازه ی روضه ی بقیع و غریبی امام حسن تنمو نمیلرزونه ..نظر کردی بهش وفا کن ببین چقدر اقا غریبه که حتی حالا که نذرتو قبول کرده و بهت بچه داده داری میزنی زیر قولت ..دلت میاد واقعا ؟؟؟

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷