2777
2789
عنوان

بی میلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 98 پست
عزيزم دعوا نداريم كه منم اصرارى ندارم بشما  ايشالا شما هم بچه دار شدى متوجه ميشى بچه دوساله حر ...

بچه از بدو تولد نباید چیزی ببینه و حس کنه چون میفهمه. چند وقت پیش یکی تاپیک زد گفت بچه م یه سالشه ما رابطه داشتیم بچه چهار دست و پا رفت تو اتاق. خب به نظرت اون بچه چیزی نفهمید؟ شاید ندونه چیه ولی چیزی که می بینه همیشه هست و نفس و رفتار زمان رابطه بیشترین و بدترین لطمه رو به بچه میزنه.

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون
دقیقا ..بچه باید زمان رابطه دور ترین نقطه باشه حالا اگه لازم باشه ببرینش تو اشپز خونه یا هرجایی ..فق ...

اصن لازم نيست بچه رو تكون داد ، پدر مادر با يك پتو در دست توى خونه ميتونن گردشگرى كنن 😜😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی دنبالش نمیگرده شب ها... وقتی میلی نداره... باید دید علته بی میلی چیه...

نود و پنج درصد علتش اینه که خانوم شوهرش رو به نبودن خودش عادت داره‌..به شوهرش غیر مستقیم رسونده که بچه مهم تر از توعه برام ...شاید قصدش واقعا این نبوده اخه یه ممتدر فقط امنیت و راحتی بچشو میخواد و حاطر خودش سختی بکشه اما متسفانه این وسط از شوهر بیچاره یادمون میره ..به هر حال برای ایشون چیزیه که خواسته یا ناخواسته پیش اومده ..الان باید به فکر ترمیم رابطه باشن 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
اصن لازم نيست بچه رو تكون داد ، پدر مادر با يك پتو در دست توى خونه ميتونن گردشگرى كنن 😜😜😜

آفرین منم همین رو گفتم. سه تایی خواب خوب داشته باشید هروقت لازم بود پتو رو جایگزین بچه کنید و سه تایی برید به دور دست ها

بچه از بدو تولد نباید چیزی ببینه و حس کنه چون میفهمه. چند وقت پیش یکی تاپیک زد گفت بچه م یه سالشه ما ...

من توضيح دادم چكار ميكرديم براى رابطه يكبارم نه بچه بيدار شده نه سر رسيده

گردشگری از خود ما شروع میشه 😅😅😄😅😅😅😅😅😅😘😅واای از دست این اینستاگرام

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

حالا تو شانس داشتی بیدار نشده این بد شانس از آب درومد چیکار کنیم؟؟؟ دوست خودم به من میگفت خیلی سخت گیری مسخره بازی چیه بیدار نمیشه نترس. بعد چند وقت پیش گفت که بچه وسط کار پا شده دیده اینا زیر پتو بودن و خبری هست گیر داده چیکار میکردید . میگه بدون تکون خوردن به زور خوابوندیمش هنوز هم چک میکنه خوابیدنی زیر پتو چه خبره

گلم من خودم بچه ندارم ولى طبق نجربه اطرافيان كه بچه هاشون رو تى اين سن جدا كردن دارم ميگم بچه ١-٢ ...

البته با توجه به اینکه امان خدا امن ترین جای عالمه 😊و اگه بچه در امان خدا نباشه از دست مادر کاری بر نمیاد ....

متاسفانه تو صحبت کردن عامیانمون حرف های نحفته شده که اگه دقت کنیم معنی درستی ندارن ...😯😯😯😯😯..

حالا تو شانس داشتی بیدار نشده این بد شانس از آب درومد چیکار کنیم؟؟؟ دوست خودم به من میگفت خیلی سخت گ ...

اتفاقعا من انقدر حساسم هيچوقت توى اتاقى كه بچه خوابيده هيچ كارى نكرديم بعدم بايد پسرم خواب باشه از روى صداى نفسش من كاملا ميفهمم در چه مرحله از خواب ، خوابش كه سنگين شد ما ميريم گردشگرى و من در اتاق قفل ميكنم يك درصدم پريد از خواب نتونه وارد اتاق بشه ، خلاصه كلى تدابير امنينى داريم 

گلم ربطی به خواب و بیداری بچه نداره کلا تو اتاقی که زن و شوهر رابطه جنسی دارن حالا از هررر نوعی حتی تنفس بچه ی ده روز هم ممنوعه ...به خواب و بیدار بودنش ربطی نداره موضوع جو اونجاست

اتفاقعا من انقدر حساسم هيچوقت توى اتاقى كه بچه خوابيده هيچ كارى نكرديم بعدم بايد پسرم خواب باشه از ر ...

منم این اخلاق قفل کردن رو دارم شوهرم میگه خیلی حساسی