2777
2789
عنوان

بی میلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 98 پست
من خاله خودم بچه اولش رو ٢ سال و نيمش بود با هزاااااااااااااااار بدبختى جدا كرد اتاقشو جورى كه هم خو ...

اولا بچه با بچه رمین تا اسمون فرق داره در ثانی زن و شوهر هر شب با هم رابطه ندارند(من خودم ازدواج نکرد) سختی و مشغله قسط و قرض و هرار تا مشکل دیگه موقع دابطه هم میشه بچه رو برد دور ترین نقطه اتاق      نمبشه؟؟

بيدار نميشه بچه نگران نباشيد  بچه دوساله حريم خصوصى چه ميفهمه اخه  حرفهايى بزنيد به واقع ...

دقیقا. آفرین. تو فضای واقعی و قابل لمس صحبت کنیم.

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بيدار نميشه بچه نگران نباشيد  بچه دوساله حريم خصوصى چه ميفهمه اخه  حرفهايى بزنيد به واقع ...

چرا فكر ميكنيد بچه چيزى متوجه نميشه؟؟؟؟

جالبههه برام حرفتون واقعا

ولى خب سما ميتونى اينجورى رفتار نكنى

منم مثل تمامى كسايى كه حرف زدن نظرم رو دادم 🙂

روزتون خوش

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من خاله خودم بچه اولش رو ٢ سال و نيمش بود با هزاااااااااااااااار بدبختى جدا كرد اتاقشو جورى كه هم خو ...

گلم بچه ها با هم فرق دارن خواهرجون. 

رابطه هم اصلا ربطی نداره. ببین شما شرایطی رو فکر کن که اصلا بچه اتاق جداگانه نداره ! خونواده هایی که فقط یه اتاق دارن دیدی که گلم ؟ رابطه رو مدیریت میکنن و بچه ها رو منتقل میکنن جای دیگه یا خودشون و...

درسته ؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نميدونم والا وقتى اتاق خودشون هست چه كاريه ؟؟

خب تو اتاقشون یه بچه خوابیده نباید به خاطر لذت خودشون بچه رو درگیر کنن. من بچم سه سالشه سه ساله با همیم در حدی که تا کنارش نباشم نمیخوابه تازگی ها خودم فاصله میگیرم و تاکید میکنم که خودش بخوابه یا کار دارم یا قصد خواب ندارم  در کل داره فاصله ی خواب رو یاد میگیره. بعدم تا الان هر وقت کار داشتیم اتاق دیگه بودیم

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون

ما تو هال میخوابیدیم بعد ۲ سالگی جداشون کردیم موقع رابطه ام میرفتیم اتاق خودمون 

الان ۳ ساله بچهها جدا میخوابن و از تصمیماون موقع ام خوشحالم 

کاری رو که احساس میکنید درسته و با خلق و خوی بچتون میخونه همون کار رو انجام بدید مقاله و مجله با حس مادرانه سنخیت ن د ا ر ه

شوهرتون خودش باید به سمتتون جذب شه. عامیانه بگم، اگه زیاد بهش بچسبی، ازت دور میشه.. لاقل نظر من ای ...

عزیزم بالاخره یه جذابیتی باید وجود داشته باشه که مرد به سمتش بره ...بی مهری طولانی مدت سردی میاره .وقتی ببینه بدون زنش هم میتونه بخوابه وقتی بود و نبود زنش فرقی نکنه وقتی عادی بشه دیگه جدابیتی هم وجود نداره ...به نظر من جذابیت اینه که شوهرت نصفه شب ببینه نیستی دنبالت بگرده ..تا نیای خوابش نبره ..یکم کم و زیاد کردن محبت ومهر ورزی واسه افزایش جدابیت و طبیعی نشدن خوبه اما با بی مهری و سردی مطلق مخالفم چون عادی میشه براش و دیگه اهمیتی نداره که باشی یا نباشی .سرد باشی یا محبت کنی .

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
چرا فكر ميكنيد بچه چيزى متوجه نميشه؟؟؟؟ جالبههه برام حرفتون واقعا ولى خب سما ميتونى اينجورى رفتار ...

عزيزم دعوا نداريم كه منم اصرارى ندارم بشما 

ايشالا شما هم بچه دار شدى متوجه ميشى بچه دوساله حريم خصوصى نميفهمه و خيلى چيزهاى ديگه ... ❤️❤️

عزیزم بالاخره یه جذابیتی باید وجود داشته باشه که مرد به سمتش بره ...بی مهری طولانی مدت سردی میاره .و ...

خب وقتی دنبالش نمیگرده شب ها...

وقتی میلی نداره...

باید دید علته بی میلی چیه...

گلم بچه ها با هم فرق دارن خواهرجون.  رابطه هم اصلا ربطی نداره. ببین شما شرایطی رو فکر کن که اص ...

دقیقا ..بچه باید زمان رابطه دور ترین نقطه باشه حالا اگه لازم باشه ببرینش تو اشپز خونه یا هرجایی ..فقط جاش امن باشه و از پدر مادر که قصد رابطه دارن دور باشه

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
خب تو اتاقشون یه بچه خوابیده نباید به خاطر لذت خودشون بچه رو درگیر کنن. من بچم سه سالشه سه ساله با ه ...

والا ما هم همينطور بوديم بچه هر كجا خوابيده بود براى رابطه اتاق ديگه رفتيم دوباره برگشتيم جاى خودمون ايه نازل نشده هميشه اتاق خودمون يا تخت. خودمون باشه

عزيزم دعوا نداريم كه منم اصرارى ندارم بشما  ايشالا شما هم بچه دار شدى متوجه ميشى بچه دوساله حر ...

منم دعوايى ندارم 

١٠٠٪‏ بچه دار بشم رو اصول بزرگ ميكنم نه به حس اينكه گمان بد كنم اتفاقى بخواد بيوفته 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4