2777
2789
عنوان

بی میلی همسر

2204 بازدید | 98 پست

دیشب رفتم پیش شوهرم بخابم تا متکامو گذاشتم گفت پاشو برو سر جات بخاب فردا خاب میمونی.

خیلی بهم برخورد الان خیلی وقته باهم رابطه نداریم.

میگه چون صبح زود میری سرکار رعایتت رو میکنم.

اینم بگم که من شبا پایین تخت پسرم میخابم که به جدا شدن عادت کنه و تو اتاق خودش بخابه بعدها.

الان شما داری خودتو به جدا خوابیدن از شوهرت عادت میدی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کارت اشتباهه عزیزم حتی اگه پسرت شبا بترسه و بیدارشه بیاد بالا سرت و مجبورشی ده بار ببری بخوابونیش بازم نباید جای خوابتو از شوهرت جدا میکردی ..بد ترین اشتباه رو انجام دادی ..سعی کن درستش‌کنی شوهرتو عادت بده اگه کنارش نباشی خوابش نبره 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

خييييييييلى اشتباه ميكنى

شما دارى بچرو جدا ميكنى از خودتون ديگه شما چرا ميرى اتاق؟؟؟؟

حق بده به همسرت شايد دلخوره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
پسرم ۷ ماهشه و خیلی خابش سبکه مجبور شدیم این سبک رو انتخاب کنیم

بهترين موقع تو عمين ٦-٧ ماهگيه

بذاريد تنها باشه

شبا بهش سر بزنيد هر ٢-٣ ساعت يك بار ولى نمونيد پيشش 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
پسرم ۷ ماهشه و خیلی خابش سبکه مجبور شدیم این سبک رو انتخاب کنیم

از ۷ماهگی چخبرته بچه تا دوسالگی باید پیش مامانش بخابه از دو تا سه سالگی هم تو ی اتاق ولی جای خابش جدا باش تازه از سه سالگیش باید بره اتاق خودش

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

من اصلا نفهميدم چى ميگى پايين تخت پسرت ميخوابى كه بعددددددهاااااااا عادت كنه به جدا خوابيدن ؟؟

خدايش خودت چندبار بخون اينو ببين كجاى كارت اشتباهه !

بعدها به الان چكار داره ؟ 

راجب بعدهاا  بعدا تصميم بگير عزيزم !!

شوهرت دلخور شده ازت يشبم بيايى پيشش ردت ميكنه ايشونو فروختى به بچت 

تجديد نظر كن در رفتارت ❤️❤️