2777
2789
عنوان

بی میلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 98 پست
 پسرم ۷ ماهشه

خدا ببخشه بهتون ...کلا منظورم اینه که حتی اگه سختی داره و  هی باید بیدار بشین و بهش سر بزنین بازم میارزه ..باید کنار شوهرتون بخوابین ...اگه جدا کردن جای پسرتون در مقابل جدا شدن جای خواب شما با همسرتون باشه ..خوابیدن شما کنار همسرتون خییییلیییی مهم تره ...تا دیر نشده فکری کنید

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
از ۷ماهگی چخبرته بچه تا دوسالگی باید پیش مامانش بخابه از دو تا سه سالگی هم تو ی اتاق ولی جای خابش جد ...

عزيزم بيشتر دكترا دارن ميگن از ٦-٧ ماهگى جدا بشن از پدر و مادر

اگر خواهر و برادر دارن تا ١-٢ سالگى باهم يه اتاق باشن

بعد اگه شرايطش بود جاشون جدا بشه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم ۷ ماهشه و خیلی خابش سبکه مجبور شدیم این سبک رو انتخاب کنیم

۷ ماهه میخوای جاش رو عوض کنی ؟! شیرش رو چیکار میکنی پس

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من ی مجله خوندم اینجوری نوشته بود نمیدونم والا

ما بچه كوچيك اطرافمون زياد داريم 

همشون دكتراى متفاوت داشتن همين حرفو زدن

ديگه ٢ - ١ سالگى بچه كاملههه و وابسته 

از كوچيكى بابد عادتش بدن به مستقل شدن

عزيزم بيشتر دكترا دارن ميگن از ٦-٧ ماهگى جدا بشن از پدر و مادر اگر خواهر و برادر دارن تا ١-٢ سالگى ...

دکترا شاید خیلی چیزا بگن مثلا میگن ساعات مفید خواب بین ساعت 9 تا 6 صبح شما این کارو میکنی

مهم تجربه و انتخاب مادر

ب نظر منم 6،7 ماه خیلی زوده. بعدشم تازه داشته خستگی زایمان و بارداری از تن خودت و دل تنگی هاش از تن شوهرت میرفته که خودتو جدا کردی. برو پیش شوهرت بچه رو هم از دو سالگی جدا کن

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون

بچه بالاخره عادت میکنه تا دو سالگی هم که طول بکشه بازم میتونید موفق بشید که از خودتون جداش کنید جای خوابشو ..اما خدای نکردی اگه شوهرتون دلسرد بشه چی ؟؟؟اصلا غیر از این حرفا جای خواب زن و شوهر نباید از هم جدا بشه حتی تو بد ترین دعوا ها و بحث ها و کتک کاری ها ..اونوقت شما به راحتی جاتو عوض کردی ؟ اینایی که میگم از همه لحاظ ثابت شدس روانشناسی و شوهر داری و همه چی 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
دکترا شاید خیلی چیزا بگن مثلا میگن ساعات مفید خواب بین ساعت 9 تا 6 صبح شما این کارو میکنی مهم تجربه ...

گلم من خودم بچه ندارم

ولى طبق نجربه اطرافيان كه بچه هاشون رو تى اين سن جدا كردن دارم ميگم

بچه ١-٢ ساله كامل وابسته ميشه به بودن بكى كنارش و خيييلى شرايط سخت تره براى جدا كردنش 

از كوچيكى ميتقل بشه خيلى بهتره

مادر هم تو طول سب تا صبح چند بار سر بزنه بهش نه اينكه ولش كنه به امان خدا

خب پیششم من پایین تختش

سر سنگین پاشو برو پیش شوهرت تخت بچه ت هم ببر اتاق خودت پیشت با شه شبا . بذار یکم اوضاع آروم شه بچه از شیر گرفتنی جدا میکنی

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون

بچه ها شماها که میگید از ۷ ماهگی جدا بشه، دارید جدی میگید ؟! و سوال دیگه اینکه شماها خودتون نی نی دارید؟ 

ببینید بچه ها من کاری به تاپیک دوستمون ندارم‌. اما تو فضای واقعی صحبت کنیم بدون کپی پیست کردن حرف دکترا و فلان . درسته ؟ بچه ۷ ماهه شیر میخواد تا صبح چندین بار بلند میشه و...و...و...

واقعا فکر میکنید بچه دوساله رو نمیشه جدا کرد ؟ چرا ؟! پس چرا دختر من بعد از شیر گرفتن ، به راحتی جدا شد؟ بچه های اطرافم هم همینطور . 

من دخترم کنار تخت خودمون میخوابید. بیدار میشد شیرش میدادم و...

اما جدا بودن سخته تا صدای گریه اش رو بشنوی و بهش برسی هم اون اذیت شده هم خودت .

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ما بچه كوچيك اطرافمون زياد داريم  همشون دكتراى متفاوت داشتن همين حرفو زدن ديگه ٢ - ١ سال ...

در هر صورت ایشون و امثال ایشون که جاشون از همسرشون جدا میکنن بسیار کار اشتباهی انجام میدن ...راهکار های دیگه ای هم برای جدا کردن بچه هست ..حتی شده شوهرشون هم باید کنار تخت بچشون رو زمین کنار همسرشون بخوابن ..یا تخت بچه رو ببرن تو اتاق خودشون ولی دور ترین جا به مادر که بچه حضور و بوی مادر رو چسبیده به خودش احساس نکنه ..و خیلی راهکار های دیگه

منم بچه ندارم ولیکی گفته بچه تو دو سالگی وابسته من ادم میشناسم تو هفت هست سالگی اتاقشو عوض کرده الانم بیست سالشه

مادر بزرگ من 9 تا بچه داره ولی تا حالا نشنیدم بگه بچه رو تو دو سالگی جدا میکرده 

بعدم من که نگفتم بچه رو ول کنه به امون خدا