2777
2789
عنوان

بی میلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 98 پست
گلم من خودم بچه ندارم ولى طبق نجربه اطرافيان كه بچه هاشون رو تى اين سن جدا كردن دارم ميگم بچه ١-٢ ...

عزیزدلم. من مادرم الان دخترم ۷ سالشه . تجربه ی واقعی مادرها تو دنیای حقیقی، با اونی که تو مقاله ها نوشته خیلی وقتا خیلی فرق ها میکنه .

یعنی چی که سخت میشه ؟ الان مادرهای که بچه شون سخت جدا شده بیان بگن لطفا. واقعا اینطوره ؟

گلم. بچه دو ساله هم یک انسان هست. گرچه کوچک. اما انسانه. با قابلیت های انعطاف پذیری و...که یک انسان داره. اشتباهه فکر کنیم آدمها اینقدر سخت به شرایط عادت میکنن 😊😊😊

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
در هر صورت ایشون و امثال ایشون که جاشون از همسرشون جدا میکنن بسیار کار اشتباهی انجام میدن ...راهکار ...

بله منم از اول گفتم كارش اشتباهه

ولى خب اينم در نظر بگيريم بچه ١-٢ ساله حريم خصوصى رو هم متوجه بشه خوبه

تو اين فاصله مادر و پدر رابطه دارن بالاخره اگر يهو بچه بيدار بشه و ببينه ! و حتى صدارو متوجه بشه !

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پیششم من پایین تختش

عزيزم من دوسال و دو ماه بچم شير خودم رو خورد پيشم خوابيد بعد اون يكسال پايين تخت ما خوابيد بعدم رفت توى اتاق خودش 

با روح و روان بچه بخاطر حرف ٤ تا دكتر بازى نكنيد چطور دلت مياد از ٧ ماهگى يا حالا يك سالگى بچه رو جدا كنى شايد شب بالا اورد خفه شد دور از جون يا دمر خوابيد يا از لاى تخت خودش اويزون شد صدتا بلا در كمين بچه اى كه حتى نميتونه يه سوسك رو از روى بدنش دور كه ، يا حتى سردش شد پتو بكشه رو خودش 

حرفهاى دكترها خيلى شيك هستن اما شرايطم بايد بسنجى و عقل و منطق خودت 

فعلا كه كار شما باعث شده همسرت به جدا بودن عادت كنه و ردت كنه بعد چند وقت شما و پسرت ديپورت ميشى به اتاق پسرت و زندگى زناشويت در خطر جدى

بچه ها شماها که میگید از ۷ ماهگی جدا بشه، دارید جدی میگید ؟! و سوال دیگه اینکه شماها خودتون نی نی دا ...

متاسفانه من خودم هنوز بچه دار نشدم اما فکر میکنم بهتره تخت بچه تو اتاق مادر باشه به غیر از زمان انجام رابطه که باید ببرینش دور ترین نقطه خونه بخوابونینش ...جدا از حرف دکترا به نطر من بچه به امنیت و ارامش وجود مادرش احتیاج داره ان شاءالله مادر که بشم بچمو رو تخت دیگه ای تو اتاق خودم میخوابونم که حواسمم بهش باشه و استرس اینکه ازش دورم رو نداشته باشم ...از یک سال و نیم تا دوسال که فاصله شیر خوردنشون تو شب زیاد میشه جدا کردنشون راحت تره 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
عزیزدلم. من مادرم الان دخترم ۷ سالشه . تجربه ی واقعی مادرها تو دنیای حقیقی، با اونی که تو مقاله ها ن ...

من خاله خودم بچه اولش رو ٢ سال و نيمش بود با هزاااااااااااااااار بدبختى جدا كرد اتاقشو جورى كه هم خودش هم بچه طفلك شبا گرييييه ميكردن

ولى سر بچه دوم از ٨ ماهگى جاشو جدا كرد تو طول شب هم ٢ ساعت تا ٢ ساعت و نيم يك بار بهش سر ميزد

الان بچه رو بكشى جايى جز تختش نميخوابه ولى بچه اولش با اينكه ٤ سالشه هنوزمممم بهونه ميگيره

تو اطرافيان هم خيييييليارو ديدم 

به حنبه هاى ديگه هم فكر كنين زن و مرد بهوام رابطه داشته باشن همش بايد حواسشون به بچه باشه يه وقت بيدار نشه يه وقت صداشون بالا نره كه بچه اذيت بشه

شما میگی بچه رو جدا میخوابونم که به جدا خوابیدن عادت کنه الان که داری به این سبک عادتش میدی که خودت پیشش باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان با این روش چه پسرت پیش شما و اتاق باشه یا شما هر دو تو اتاقش باشین هیچ فرقی نداره 

هدف شما دقیقا چیه؟بچه عادت کنه جدا بخوابه؟ این یعنی باید تنها باشه و شما هر موقع بچه بیدار شد بری پیشش باز برگردی اتای خودتون نه بری پیشش بخوابی

من دو تا بچه دارم تا ۲ سالگی بچه کوچیکم هر ۴ تا با هم میخوابیدیم بعد اون به راحتی جداشون کردم حتی یه شبم بهانه با ما خوابیدن نگرفتن 

آخه ۷ ماهه رو چه معنی میده جدا بخوابونی؟!

بله منم از اول گفتم كارش اشتباهه ولى خب اينم در نظر بگيريم بچه ١-٢ ساله حريم خصوصى رو هم متوجه بشه ...

مگه تو همون اتاق باید کار انجام بدن؟ به خودشون زحمت بدن تشریف ببرن اتاق دیگه پتویی چیزی بندازن زیرشون نه سیخ بسوزه نه کباب 😎😎

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون

منم اولا با دخترم رو تخت میخوابیدیم همسرم رو زمین بعد از یه مدت خیلی از هم دور شدیم خیلی از من میخواست کنارش بخوابم ولی من کلا بدخوابم جام عوض بشه یا تو خواب بیدار شم دیگه خوابم نمیبر . کم کم دور شدیم جسمی و روحی یه روز که خیلی دیر نشده بود متوجه شدم یعنی خدا راهنماییم کرد الان یه پتو بزرگ میندازم تو حال سه تایی اونجا میخوابیم نگران بچه نباش دیر یا زود جدا میشه 

مگه تو همون اتاق باید کار انجام بدن؟ به خودشون زحمت بدن تشریف ببرن اتاق دیگه پتویی چیزی بندازن زیرشو ...

نميدونم والا وقتى اتاق خودشون هست چه كاريه ؟؟

بله منم از اول گفتم كارش اشتباهه ولى خب اينم در نظر بگيريم بچه ١-٢ ساله حريم خصوصى رو هم متوجه بشه ...

عزیزم انجام رابطه جنسی حالا از هر نوعی حتی زمانی که یه نوزاد ده روزه توی فضای اتاقه کاملا ممنوعه و تاثیرات خیلی بدی روش میزاره حالا چه خواب باشه چه بیدار چه جلو تختش پوشیده باشه چه هرررچی حتی تو هوای اون اتاق بچه نباید تنفس کنه ..زمان انجام رابطه باید بچه رو به یه اتاق دیگه یا دور ترین نقطه از اتاق خودشون ببرن 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

بيدار نميشه بچه نگران نباشيد 

بچه دوساله حريم خصوصى چه ميفهمه اخه 

حرفهايى بزنيد به واقعيت نزديك باشه نه مقالات

اخه مادرى كه خودشم ميره سركار بچه شير ميده تا صبح ٤ بار بايد بره شير بده با عقل جور در نمياد هى پاشه بره بياد كى بخوابه اونوقت ؟

اينا بكنار بچه ريفلاكس كنه خفه شه كى ميفهمه ؟ 

بچه اون سن با پتوى خودش خفه ميشه دور از جونش

در كل اينكه شما ميتونى هرجور دوس دارى بچه خودتونو بزرگ كنين 

من طبق صحبت و تجربه اطرافيان و صحبت هاى مشاورين خوب اين نظر رو دادم .

متاسفانه من خودم هنوز بچه دار نشدم اما فکر میکنم بهتره تخت بچه تو اتاق مادر باشه به غیر از زمان انجا ...

ان شاء الله هرچه زودتر عکس بی بی چک مثبت رو تو همین سایت بذاری گلم. ان شاءالله به فضل خدا.

بله زمان رابطه و...باید مدیریت بشه . درسته . 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))