2777
2789
عنوان

بی میلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 98 پست
من دو صفحه رو خوندم ، نمیدونم چرا همه رفتن تو بحث بچه ؟؟!! شاید استارتر اشتباه کرده رفته پیش بچه خوا ...

نه هیچ اعتراضی نداره و شبا که میرم پیشش نیمه های شب واکنشی نداره بهش اعتراض میکنم که مثل سابق نیستی میگه رعایت تو رو میکنم در صورتی که میگم من احتیاج به مراعات ندارم و کاملن دو طرفس.

بهش میگم پس با نیازت چه جوری برخورد میکنی میگه سرکوب میکنم.

مگه میشهههه اخه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براي اون برو دكتر ، اگر بشه كاري كرد الان ميشه كه تازه هست

دکتر رفتم حتا لیزرم ۲۰درصد جواب میده.

اینهمه زیبایی حالا یکیش از دست بره که چیزی نمیشه.

خب مادر شدن تبعات و هزینه هایی داره که اینم یکیشه.

دکتر رفتم حتا لیزرم ۲۰درصد جواب میده. اینهمه زیبایی حالا یکیش از دست بره که چیزی نمیشه. خب مادر شد ...

طبيعتا اگر نشه كاري كرد كه نميه 

اما اگر ميشه و ضرري نداره راهش، خوب آدم انجام ميده

حالا تو شانس داشتی بیدار نشده این بد شانس از آب درومد چیکار کنیم؟؟؟ دوست خودم به من میگفت خیلی سخت گ ...

من خودم تو بچگی تجربه دیدن داشتم و به شدت اذیت شدم سالها روانم بهم ریخت و دوس ندارم این تجربه تلخ واسه بچم تکرار شه واسه همینم خیلییی مراقب اینجور مسایلش هستم.

سلامت روانی بچه خیلی مهمه

خوانس بچتو عادت بدی شوهرتو عادت دادی به جدا خوابیدن از اول کارت اشتباه بوده شوهرت وقتی دیده راحت گذاشتیش کنار دیگه شاید ازت سرد شده آدم بخاطر بچه شوهرو ول میکنه دختر مردا همینجوری نزده میرقصن چه برسه ولشون کنیم به امون خدا اشتباه کردی     

خدایا دست از امتحانم بردار چیزی نه میدانم نه می خواهم بدانم     
نه هیچ اعتراضی نداره و شبا که میرم پیشش نیمه های شب واکنشی نداره بهش اعتراض میکنم که مثل سابق نیستی ...

شوهرت انگار قهره ... یه مشکلی داره ، باش صحبت کن، بگو از چی ناراحتی؟مشکلت چیه؟اگه بازم طفره رفت بگو بریم مشاور ، این وضعیت اصلا عادی نیست. آخه حتی اگه شبم ملاحظه تو بکنه طبیعتا روز باید رابطه داشته باشید

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊