2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 120 پست
تازه به من ميگه گفتي بابام مرده ترحم و دلسوزي بخري درصورتي كه من فقط گفتم بابام نيست خيلي ادماي بيخو ...

من ماجرای سنتو نفهمیدم برای چی میگفتن از سیزده سالگی تو اقدام بودی؟

من رفتم به کارام برسم دیدم تعطیل شده 

خخخخخخ والا نینی سایت چشم و گوشمون رو باز کرد 😐😐😐😐

هیمن پری روز دو تا خانوم مذهبی ریخته بودن سر من منم خدایی منطقی جواب میدادم اخراش کم اوردن فوشم دادن.

اون اقاهه هم وسطاش به هممون فوش میداد ینی افتضاح اخرم تاپیک ترکید.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داشتم عکس خودمودخترمومیفرستادم همین الانشوکه تاپیک ترکید خانوم عزیزی که خیلی راحت میگی فلانی وفل ...

عزیزم شما هم حرفتون رو با مدرک ثابت کنین که استارتر سرکار گذاشتن لطفا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بدجور بهم میپرن آخه فحشو نفرین ...

فردا گلو بلبل میشه.بهش میگن حمله هیستریک جمعی.دقیقا همه تو یه شب مهربون میشن تو یه شبم بدجنس

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من ماجرای سنتو نفهمیدم برای چی میگفتن از سیزده سالگی تو اقدام بودی؟ من رفتم به کارام برسم دیدم تعطی ...

من سيزده سالگي كه ازدواج كردم برا بچه هم اقدام كردم بعد يه خارج از رحم داشتم يه سال صبر كردم بعد يه پوچ بود بازم يه سال صبر كردم بعدم تحت درمان بودم هشت سال

هیمن پری روز دو تا خانوم مذهبی ریخته بودن سر من منم خدایی منطقی جواب میدادم اخراش کم اوردن فوشم دادن ...

خخخخخخخخ مردم از خنده فقط اون اقا احتمالا قاطی کرده دویده وسط تند تند فحش میداده عقب نمونه بازنده نشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
هیمن پری روز دو تا خانوم مذهبی ریخته بودن سر من منم خدایی منطقی جواب میدادم اخراش کم اوردن فوشم دادن ...

هفته پیش بود که!

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
فردا گلو بلبل میشه.بهش میگن حمله هیستریک جمعی.دقیقا همه تو یه شب مهربون میشن تو یه شبم بدجنس

امشب که اپیدمی برادرشوهر بود

اره بعضیا کلا فاز مخالفت دارن😂یه مدت مد بود اخه

از مدم عقب افتادم 😐

خخخخخخخخ مردم از خنده فقط اونداقا احتمالا قاطی کرده دویده وسط تند تند فحش میداده عقب نمونه بازنده نش ...

افتضاح بود منم هیچی دیگه نگفتم حالا 

اقاهه به اونا 

اونا به اقاهه😑😐

فوش پشت فوش بعضیا هم از صد تا مرد بی چاک و دهن بدترن.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

ولی خدایی تو تاپیک هفته قبل که یه آقا بدترین حرفارو به مذهبیا زد که چندبارم باهاشون بحثم شده بود اما اولین گزارشو من زدم.طبیعتا باید میگفتم دست تاوان از آستین اون آقا دراومده اما اصلا دلم خنک نشدوگرنه فرق من با اونا چی بود؟

اولش بودم دعوا نشد.حتما بعد شده.من کاری ندارم ولی ترجیح میدم نگم استارتر دروغگو بوده یا توهین کنم.در ...

والا جالبه تو جار زدنشونم یه بوم و دو هوان

ببخشید من اصلا خاطرم نیست کی بود دقیقا فقط ماجرارو یادمه.

توعمرم همچین چیزایی نشنیده بودم.فقط مبهوت بودم چرا جواب میدن.یعنی به من گفته بود خودمو میکشتم اونا خجسته کل کل میکردن