من خودم تا حالا ۲_۳ بار گزارش زدم ولی امشب که توی تاپیکا اوج بی ادبی و توهین یه عده از کاربرا رو دیدم به این نتیجه رسیدم واقعااااا گزارش زدن لازمه . از کنار بعضیا نمیشه رد شد باید اینا حذف بشن تا جو سایت سالمتر بمونه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من ماجرای سنتو نفهمیدم برای چی میگفتن از سیزده سالگی تو اقدام بودی؟ من رفتم به کارام برسم دیدم تعطی ...
من سيزده سالگي كه ازدواج كردم برا بچه هم اقدام كردم بعد يه خارج از رحم داشتم يه سال صبر كردم بعد يه پوچ بود بازم يه سال صبر كردم بعدم تحت درمان بودم هشت سال
ولی خدایی تو تاپیک هفته قبل که یه آقا بدترین حرفارو به مذهبیا زد که چندبارم باهاشون بحثم شده بود اما اولین گزارشو من زدم.طبیعتا باید میگفتم دست تاوان از آستین اون آقا دراومده اما اصلا دلم خنک نشدوگرنه فرق من با اونا چی بود؟
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا