2777
2789
عنوان

گزارش زدن

909 بازدید | 120 پست

من خودم تا حالا ۲_۳ بار گزارش زدم ولی امشب که توی تاپیکا اوج بی ادبی و توهین یه عده از کاربرا رو دیدم به این نتیجه رسیدم واقعااااا گزارش زدن لازمه . از کنار بعضیا نمیشه رد شد باید اینا حذف بشن تا جو سایت سالمتر بمونه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطع ميشن باز با يه كاربري جديد و عقده جديدتر ميان مرد وقيح يه نمونش

اون که اره ولی باز وقتی از کنارشون رد میشی و همچنین فحاشی میکنن یه جوریه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کدوم تاپیکو میگی

همین تاپیک دعوای امشب

من برای کاربرای مرد فقط زدم ی بارم ی خانومی یکی رو نفرین کرد و دلشو شکست منم گزارش زدم

منم اهلش نبودم چون فکرمیکردم همه بالغن امشبدیدم انگار مهدکودکه که چند تا بچه بی ادبم داره

دقیقأ موافقم بعضیا ادب روپاک فراموش کردن 😐

اره طرف با کمال پررویی همچنان فحش میده یعنی ادم میمونه چی بگه علاوه بر قیمه والا دلمه هم تو ماستا بود

از تاپيك من شروع شد من فقط قصدم درد و دل بود كه يهو اين دونفر از صفحه اول تا اخر گفتن دروغه و نرفتن من حتي اسكرين شات پيامامو بهشون دادم اما اونا حمله كردن به يه كاربر ديگه 

همین تاپیک دعوای امشب

اولش بودم دعوا نشد.حتما بعد شده.من کاری ندارم ولی ترجیح میدم نگم استارتر دروغگو بوده یا توهین کنم.درستشم همینه.گیرم دروغم بگه منم جار بزنم بهم مدال که نمیدن اما اگر راست باشه دل یکیو شکستم.این چه کاریه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

تاپیک دعوا رو دیدم عزیزان

واقعا منم میبینم  نمیدونم چی بگم اخه
یه فضای دوستانه  ومجازیه اینجا
دعوا و بحث واقعا بی مورده
با هر کی هم مشکل دارید اگر مزاحمتونه و.... به من پیام بدین من رسیدگی میکنم
این دعواها برا چیه   

منم دیشب ی تایپیک زدم  ی سریا گفتن تو پسری ۱۶سالته حیف شد نزدم

خخخخخ من دیگه انگار خانم شدم وگرنه منم قبلا تو بقیه فضاهای مجازی با همچین مواردی برخورد میکردم