2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 120 پست
ولی خدایی تو تاپیک هفته قبل که یه آقا بدترین حرفارو به مذهبیا زد که چندبارم باهاشون بحثم شده بود اما ...

من که کلا مخالف حضور اقایونم نمیدونم چرا اینجان

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ولی خدایی تو تاپیک هفته قبل که یه آقا بدترین حرفارو به مذهبیا زد که چندبارم باهاشون بحثم شده بود اما ...

دیدی ک من چجوری صحبت کردم؟

غیر منطقی بود؟؟

چقد بهم گفتن تو از دنیا عقبی و اون زمان فلان بوده و بهمان بوده یکی هم گفت بی شعور😐😑

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افتضاح بود منم هیچی دیگه نگفتم حالا  اقاهه به اونا  اونا به اقاهه😑😐 فوش پشت فوش بعضیا ...

کاش شعور و حیا خریدنی بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
توعمرم همچین چیزایی نشنیده بودم.فقط مبهوت بودم چرا جواب میدن.یعنی به من گفته بود خودمو میکشتم اونا خ ...

منم کلامی حرف نزدم.

اولشم به اون اقا تذکر دادم ک چرا اینجوری حرف میزنی باهاشون.

من که کلا مخالف حضور اقایونم نمیدونم چرا اینجان

به نام خانوم اومده بود.آخر کار که اعضا خاک بر سریشو حواله کرد معلوم شد مرده

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
احساس میکنند هرچی بی ادبترو حاضرجواب تر...زرنگترو باسیاست تر

حاضرجوابی رو با بی ادبی اشتباه گرفتن

کاش شعور و حیا خریدنی بود

ای کاش خدا قانونی میزاشت ک جای پول عمل صالح باشه.

ینی هر کی بهتر بود ثروتمند تر به حساب میومد.

من مذهبی نیستم بی دینم نیستم قد نماز یکی درمیون و روزه گرفتن هستم ولی چشم و گوشم میبینه و میشنوه ک چی داره میشه.

اگر کسی به شما بگه یک کاربری با دو تا کاربری میاید میشه تهمت بعدشما به کسی بگید تمام داستانت دروغِ ب ...

اره جالبه برای خودشون تقاضای پیگیری دارن ولی حرفی که خودشون زدن رو اثبات نمیکنن

اره جالبه برای خودشون تقاضای پیگیری دارن ولی حرفی که خودشون زدن رو اثبات نمیکنن

کلا تهمت زدن کار درستی نیست داستان درد و دل بخونید خوشتون نیومد بیاید بیرون به خود من یکبار گفتن مرد هشتم آخرشم طرف نتونست ثابت کنه ولی اونشب من واقعا اذیت شدم و ناراحت درست نیست که راحت به کسی تهمت بزنیم حالا به هر شکلی که میخواد باشه

یه سری توی سایت اول حالت دفاعی دارن بعد یهو بهت حمله میکنن.خیلی باحالان اخرشم میگن برات گزارش زدیم نابخرد کم شعور😂😂😂

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
ای کاش خدا قانونی میزاشت ک جای پول عمل صالح باشه. ینی هر کی بهتر بود ثروتمند تر به حساب میومد. من ...

والا قانون خدا همینه  إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ حالا ماها داریم خودمون رو گول میزنیم و ...