2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 32093 بازدید | 53 پست
من شوهرم اینجوریه لااااااغرشده شدید

حتما باید بره دکتر تا مشکلش ریشه یابی بشه ولی اینکه درمانش مدرن و شیمیایی و جراحی باشه یا طب سنتی و پرهیزات باشه ب خودش بستگی داره ولی ان شالله ک مشکل خاصی ندارن و بهبود پیدا میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز جان همه کارها رو انجام دادی یه راه من میگم رو خودم امتحان کردم جواب داد ....خوردن ۱عدد پیاز با غذای شام ...امتحان کن خبرش هم به من بگو چون من ۵ روز دلم کار نکرده بود داشتم میموردم جواب گرفتم

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

سلام.خواستم تجربه ۱۲ ساله خودمو بگم شاید بدرد کسی خورد و این همه سختی هایی که من کشیدمو نکشه.

من بخاطر کم کاری تیروئید ۱۲ ساله که مشکل یبوست رو دارم و متاسفانه زیاد هم بهش اهمیت نمیدادم و متاسفانه تر پیش پزشکای مختلفی رفتم که همشون داروهای موقت تجویز میکردن بدون توضیح دادن اینکه یبوست باعث بیماریهای مختلف مثل شقاق و فیشر و همورویید میشه که اگه زود بهش رسیدگی نشه خیلی سختتر میشه و جراحی و کلی عوارض دیگه داره.من چون اصلا فعالیت هم نداشتم یبوستم بیشتر شد طوری که هم مبتلا به شقاق و هم هموروئید شدم والان ۱۴ روزه جراحی کردم و الان تازه میدونم که با رعایت چیزای خیلی ساده میتونستم خیلی زودتر قبل از نیاز به جراحی خودمو درمان کنم.کسایی که یبوست دارن اول برن آزمایش که ببینن کم کاری تیروئید دارن یا نه چون تا وقتی این تنظیم نشه کم وبیش ایم یبوستو دارن بعدش مواردی رو که میگم رو رعایت کنین بهتون قول میدم مثل من ظرف یک هفته ان شاالله نتیجه میگیرین.

۱:صبح بیدار شدین یک لیوان آب جوش بیارین و یک قاشق غذاخوری عسل داخلش بریزین و هم بزنین و زمانی که ولرم شد میل کنین بعدش نیم ساعت پیاده روی من تو اتاقم تایم میگیرم و راه میرم.بعدش صبحانتو بخورین البته فقط نان سنگگ و یا نان سبوسدار بخورین با غذاهاتون

۲:میان وعده میوه بخورین هرچی که بود و سیب هلو و... رو با پوست بخورین چون فیبر دارن و بیشتر این فیبر تو پوست میوه هست این خیلی مهمه و میتونین تخمه آفتابگردان و... هم بخورین همون خاصیتو داره البته در کنارش میوه فراموش نشه سه میان وعده حتما میوه بخورین.

۳:روزی ۱۰ لیوان آب بخورین البته آب ولرم و با خاکشیر و مخصوصا تخم شربتی که فوق العادس

۴:میتونین گوشت برنج و همه چیزو بخورین فقط حتما حتما همراه غذاتون دوقاشق غذاخوری روغن زیتون بریزین و حتما باهر لقمه یایقاشق سالاد مخصوصا کاهو کلم خیار بخورین یا سبزی زیاد میتونین مابین غذاتونم جرعه جرعه آب بخورین

۵:قبل از خواب ۱۵ دقیقه توی لگن آب گرم بشینین بعد ۱۵ دقیقه پیاده روی کنین و قبل خواب هم یه لیوان آب بخورین.

من یک هفته میشه اینو رعایت میکنم و خداروشکر سه روزه که خیلی حالم بهتره و هرروز دفع دارم.

ازتون خواهش میکنم یبوستو جدی بگیرین.

خب هرموقع میبینی ک داری کم کم به حالت قبل برمیگردی باز بخور.منم قطع میکنم باز یبوست میاد سراغم اما ب ...

وای من این کار رو انقدر کردم و همش دارو گیاهی میخوردم و خوب میشدم و دوباره چند روز بعدش همونجوری مثل قبل میشدم برای همین هم با کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر صدرالدینی و الان خداروشکر خیلی خوب شدم و دارو نمیخورم 

سلام عزیزم من حدود 15 سال یعنی از دوره راهنمایی تا حالا یبوست خیلی شدید داشتم همه راهها رو امتحان کردم دکترای زیادی رفتم ملین ها رو چه دارویی چه غذا و میوه استفاده کردم همه پمادها قرص ویتامین e و دلتی ژل و ... خلاصه که کلونسکپی و هر چی فک کنم رفتم خوب میشدم ولی موقتی و بدیش این بود که یک ماه رعایت میکنی یه روز رعایت نکنی درد و زخم و بدبختی های بعدش ،که هر کی این درد رو تجربه کرده میفهمه چی میگم 

بالاخره یه نفر که خدا خیرش بده یه راهی بهم نشون داد که آرزو میکنم تو دنیا و آخرت سعادتمند بشه 

عزیزم اونای که واقعا از این مشکل رنج میکشن زمانی که حالت دفع داشتین لوله دستشویی رو ضد عفونی کنید بشورید بعد بچسبونید به دهانه مقعد اصلا لازم نیست داخل بره فقط مماس به دهانه مقعد باشه آب رو باز کنید کمی آب فشار داشته باشه در حدی که کمی آب داخل مقعد بره باعث میشه مدفوع نرم شده و به راحتی بیرون بیاد 

البته اگه دهانه مقعد زخم شده با پماد و ملین و ... زخم رو کامل خوب کنید و بعد از این روش استفاده کنید 

یه نکته دیگه اینکه هنگام دفع، دهانه مقعد رو با انگشت شصت و اشاره دو دست بگیرید که زخم نشه

اگه نتیجه گرفتین التماس دعا

سلام دوس عزیز....درمانش خییلی راحته

تا کی میخوای هر روز ملین و مسهل بخوری

از ریشه یبوست رو درمانش کن...اگ دوس داشتی بیا تا راهنماییت کنممن دارم دوره میبینم طب سنتی

09907133191 البته فقط واتساپ

سلام.خواستم تجربه ۱۲ ساله خودمو بگم شاید بدرد کسی خورد و این همه سختی هایی که من کشیدمو نکشه. من بخ ...

سلام خدارو شکر ک بهترید ولی اگر کسی مشکل معده هم داشته باشه چی؟مثلا من اصلا سالاد نمیتونم بخورم...من انقدر یبوست دارم فکر کنم روده هام خشک شدن دفع ناقص دارم