سلام.خواستم تجربه ۱۲ ساله خودمو بگم شاید بدرد کسی خورد و این همه سختی هایی که من کشیدمو نکشه.
من بخاطر کم کاری تیروئید ۱۲ ساله که مشکل یبوست رو دارم و متاسفانه زیاد هم بهش اهمیت نمیدادم و متاسفانه تر پیش پزشکای مختلفی رفتم که همشون داروهای موقت تجویز میکردن بدون توضیح دادن اینکه یبوست باعث بیماریهای مختلف مثل شقاق و فیشر و همورویید میشه که اگه زود بهش رسیدگی نشه خیلی سختتر میشه و جراحی و کلی عوارض دیگه داره.من چون اصلا فعالیت هم نداشتم یبوستم بیشتر شد طوری که هم مبتلا به شقاق و هم هموروئید شدم والان ۱۴ روزه جراحی کردم و الان تازه میدونم که با رعایت چیزای خیلی ساده میتونستم خیلی زودتر قبل از نیاز به جراحی خودمو درمان کنم.کسایی که یبوست دارن اول برن آزمایش که ببینن کم کاری تیروئید دارن یا نه چون تا وقتی این تنظیم نشه کم وبیش ایم یبوستو دارن بعدش مواردی رو که میگم رو رعایت کنین بهتون قول میدم مثل من ظرف یک هفته ان شاالله نتیجه میگیرین.
۱:صبح بیدار شدین یک لیوان آب جوش بیارین و یک قاشق غذاخوری عسل داخلش بریزین و هم بزنین و زمانی که ولرم شد میل کنین بعدش نیم ساعت پیاده روی من تو اتاقم تایم میگیرم و راه میرم.بعدش صبحانتو بخورین البته فقط نان سنگگ و یا نان سبوسدار بخورین با غذاهاتون
۲:میان وعده میوه بخورین هرچی که بود و سیب هلو و... رو با پوست بخورین چون فیبر دارن و بیشتر این فیبر تو پوست میوه هست این خیلی مهمه و میتونین تخمه آفتابگردان و... هم بخورین همون خاصیتو داره البته در کنارش میوه فراموش نشه سه میان وعده حتما میوه بخورین.
۳:روزی ۱۰ لیوان آب بخورین البته آب ولرم و با خاکشیر و مخصوصا تخم شربتی که فوق العادس
۴:میتونین گوشت برنج و همه چیزو بخورین فقط حتما حتما همراه غذاتون دوقاشق غذاخوری روغن زیتون بریزین و حتما باهر لقمه یایقاشق سالاد مخصوصا کاهو کلم خیار بخورین یا سبزی زیاد میتونین مابین غذاتونم جرعه جرعه آب بخورین
۵:قبل از خواب ۱۵ دقیقه توی لگن آب گرم بشینین بعد ۱۵ دقیقه پیاده روی کنین و قبل خواب هم یه لیوان آب بخورین.
من یک هفته میشه اینو رعایت میکنم و خداروشکر سه روزه که خیلی حالم بهتره و هرروز دفع دارم.
ازتون خواهش میکنم یبوستو جدی بگیرین.