2777
2789
عنوان

زن همسایمون به شوهرم زنگ زده

1314 بازدید | 45 پست

سلام دوستان

ما طبقه دوم هستیم و طبقه اول یه خانواده هستن که یه دختر ده ساله دارن

منم دخترم 4 سالشه

طبقه پایین پدر ما رو دراوردن که بچتون صداش زیاده و ما رو بیچاره کرده

درصورتیکه ما اکثرا خونه نیستیم و شاید تو هفته دو سه روز خونمون باشیم کلا

باورتون نمیشه همسرم حتی به خاطر این همسایه دزدگیر ماشین رو بی صدا میکنه تا شب مثلا ساعت 12/5میرسیم خونه صداش مزاحم طبقه اول نشه و اما...

دیروز ما 10/5شب اومدیم خونه دقیقا 5 دقیقه تو خونه بودیم و همسرم هنوز بالا نیومده بود که دیدیم دارن با مشت میزنن به دیوار خونه که صدا نکنید

باز امروز ساعت 10/5صبح تا بیدار شدیم و دستو صورتمونو میشستیم دیدیم دارن میکوبن به دیوار😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون سر کار میرم زود لباس پوشیدم و بچمو به مادرم که اومده بود پیشش سپردم و رفتم سر کار

عصر داشتم با همسرم برمیگشتم که گفت طبقه پایین خانومش زنگ زده بهم که با مامانت مثل اینکه حرفش شده

ببخشید بزارید کامل تعریف کنم بعدش جواب همه رو میدم

مادر من خیلی ادم صبوریه و اینو تو کل فامیل میدونن من جمله همسرم

به همسرم گفتم خب چی گفته؟؟؟

گفت گفته من دیروز نکوبیدم و امروز هم من نبودم و ...

ولی مادرخانومتون وقتی من در خونه رو باز کردم تا اشغالام بزارم تو راهرو هر چی دهنش بوده بهم گفته

و همینطور به همسرم گفته شما خیلی ادم با شخصیتی هستید و ... ولی همه ساختمون میگن خانوم شما به کسی محل نمیده و خودشو میگیره و ... 

وقتی همسرم اینو گفت من خیلی عصبی شدم و گفتم اصلا به اون چه ارتباطی داره من خودمو میگیرم یا نمیگیرم اخه؟؟؟

تو چرا اجازه دادی به طرف که اینو بگه راجع به من؟؟؟