2777
2789
عنوان

زن همسایمون به شوهرم زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 45 پست
به خانومهدبگو خودتو به یه دکتر نشون بده،چار دیواری لختیاری،زومبا که نمیرین تو خونه😒بهش بگو نمیتونی ...

اتفاقا خودمم همینو به همسرم گفتم امروز

گفتم بهش میگفتی تو که تحمل اپارتمان نداری خونه ویلایی باید میگرفتی

ما که نمیتونیم نفس نکشیم که شما اذیت نشی اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا به نظرتون من برم دم خونش و بهش بگم تا الان مراعات میکردم واقعا ولی هر چقدر مراعات میکنم باز شما ...

به نظرم از در دعوا وارد نشو اگه اعتراض کرد بگو من تمام سعیم رو می کنم که سروصدایی نباشه و کسی اذیت نشه حتی زیاد تو خونه نیستیم و هیچ وقت با همسایه ها از این بابت مشکلی نداشتیم ، بگو شما زیادی حساسی دیگه نمی تونیم نفس هم نکشیم !

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
اتفاقا خودمم همینو به همسرم گفتم امروز گفتم بهش میگفتی تو که تحمل اپارتمان نداری خونه ویلایی باید م ...

ملت رد دادن 😓😓😓شما زندگی خودتو بکن به اون خانومه هم محل نده،منم تو ساختمون به کسی زیاد صمیمی نمیشم که بیایم و بریم،سلام و خداحافظ

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

طبقه سوم ما یه خانواده هستن که مشخص نیست اصلا چیکاره ان

دخترشون هر روز صیغه میشه و دختر بزرگشون رسما مرد میاره توی خونه و کلا داغونن

بعد مثلا ساعت 3 شب صدا حمام رفتن و ... میاد یا حتی جابجایی وسایل

ولی خب ما اصلا چیزی نمیگیم چون به هر حال خونشونه و دوست دارن مثلا 3 برن حمام

حتی خیلی وقتا صدای تق تق تختشون کاملا خونه ما میاد

بعد همسرم امروز به این خانوم همینو گفته و اون جواب داده حالا اونا شما رو ازار میدن شما نباید ما رو به جاش اذیت کنی که😐

ملت رد دادن 😓😓😓شما زندگی خودتو بکن به اون خانومه هم محل نده،منم تو ساختمون به کسی زیاد صمیمی نمیش ...

دقیقا منم در حد سلام و خداحافظ فقط حرف میزنم با اهالی ساختمون

ولی گفته خانومت خودشو واس همه اهالی میگیره

دیوانه هست طرف ما هم طبقه چهارم هستیم یه دختر کوچیک دارم خیلی ورجه وورجه میکنه سه بار اومدن در خونمو ...

منم یه سره به بچم تذکر میدم

ولی خب بچست دیگه نمیشه همش بشینه جلو تلویزیون که

ولی این خانوم ول کن ما نیست اصلا

فکر کنم شما زیادی مراعات کردید و بله و چشم گفتید بهشون پرو شده و حق خودش میدونه برای کوچکترین صدا اعتراض کنه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دقیقا منم در حد سلام و خداحافظ فقط حرف میزنم با اهالی ساختمون ولی گفته خانومت خودشو واس همه اهالی م ...

اگه گفت بگو اره دوست دارم همینه که هست انگار بدهکاری بهشون😕😕😕منم پشت سرم میگن خودشو میگیره،میدونی نمیتونن فضولی کنن خبر از خونت ببرن حرصشون میگیره😝😝😝

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
فکر کنم شما زیادی مراعات کردید و بله و چشم گفتید بهشون پرو شده و حق خودش میدونه برای کوچکترین صدا اع ...

دقیقا خودمم همین فکرو میکنم

البته همسرم زیادی صلح طلبه و هی میگه بزار صداشون در نیاد

اخه کی ریموت ماشین رو بی صدا میکنه واس اذیت نشدن همسایش؟

یا از وقتی قلیون رو گفته همسرم میاره یه پارچه چند لا میندازه زیرش تا صداش خانومو ازار نده

منم واس همین گفتم دیگه مراعات نخواهم کرد تا طرف جوگیر نشه

یه بار خاله ام اومده بود خونمون ساعت 11 شب دخترم یه دفعه شروع کرد پریدن منم سریع گرفتمش بعد خاله ام گفت نوه ش ساعت مثلا 2 شروع میکنه پریدن باباش هم با اون میپره منم گفتم زشته گفت باباش گفته خونه خودمونه

اگه گفت بگو اره دوست دارم همینه که هست انگار بدهکاری بهشون😕😕😕منم پشت سرم میگن خودشو میگیره،میدونی ...

اره واقعا انگار بدهکاریم به اینا

اخه پشت سرم بگن مشکلی نیست نه اینکه یه کاره زنگ بزنه به شوهرم بگه

از شوهرم خیلی ناراحت شدم و گفتم تو حق نداشتی اینقدر بهش میدون بدی که از زنت بد بگه

یه بار خاله ام اومده بود خونمون ساعت 11 شب دخترم یه دفعه شروع کرد پریدن منم سریع گرفتمش بعد خاله ام ...

والا من نمیگم دو شب بپره

ولی خب 9 شب مثلا یه کم بدوه از نظرم بلامانعه

فکر کن یه شب مهمان داشتم ساعت 2 رفتن

فرداش همین همسایمون شوهرش زنگ زده بود به همسرم و گفته بود اینقدر خونتون صدا بود من فکر کردم چقدر مهمان داری بعد دیدم ساعت دو فقط 2 نفر رفتن از خونتون😐