2777
2789
عنوان

ساك حاملگي

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 73 پست
انشاالله چیزی نیست عزیزم بخدا من ازصبح انقدماما بهم استرس داده نگو این دکترا بجای آرامش همش استرس می ...

ايشاالله مشكلي نيست خواهرجون

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بارداري شيميايي چيه عزيزم؟؟

عزیزم بارداری شبمیایی یک بارداری کاذبه . هورمونهای بارداری بی جهت بالا میره و ازمایش و بی بی چک مثبت میشه . و یهو میاد پایین و قاعدکی رخ میده .

البته اگه شما جزو این دسته نباشی ، باید ساک حاملگی بین هفته پنج و شش تشکیل بشه .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزیزم بارداری شبمیایی یک بارداری کاذبه . هورمونهای بارداری بی جهت بالا میره و ازمایش و بی بی چک مثبت ...

ايشاالله كه نباشم

ده هزار یا هزار؟؟چون ده هزار برا هفته ونج خیلی زیاده.اگه باشم احتمالا دو قلوس جوابو ببر برا دکترت

ده هزار هست ،پس فردا میرم دکتر ،مطمینی دو قلو? مشکل دیگه ممکنه باشه?

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
پاشوجمع کن بیاخونه بابا ازالان چه سونویی من شش هفتم بوددکترهرچقدگفت نذاشتم سونوکنه هشت تموم شدرفتم&n ...

چون دل درد داشتم صبح دكتر برام سونو نوشت

اينقد حالم خرابه كه نگو

خارج از رحمي

شيميايي

هزارتا چيز ديگه

اينقد بهم استرس وارد شد هر لحظه چشام سياهي ميره

پاشوجمع کن بیاخونه بابا ازالان چه سونویی من شش هفتم بوددکترهرچقدگفت نذاشتم سونوکنه هشت تموم شدرفتم&n ...

اخه اصلا تو خاندانمون دو قلو نداریم ،نکنه مشکلی هست😖?

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
چون دل درد داشتم صبح دكتر برام سونو نوشت اينقد حالم خرابه كه نگو خارج از رحمي شيميايي هزارتا چيز ...

دردت درچه حده میگیره ول میکنه؟؟ بااستراحت خوب میشه؟ 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

بهترین کارو کردی عزیزم . من تجربه ی سقط دارم .

هفته چهار بودم دکتر فرستاد سونو .

فقط بهم استرس داد دکترم . 

انقدر اینور اونور منو فرستاد که یازده هفته باردار بودنم ، قد یازده سال عذاب کشیدم .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩