2777
2789
عنوان

ساك حاملگي

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 73 پست
اااا،مرسی عزیزم،اخه من اولین بارداریمه هنوزم نگفتم که سوپرایز باشه برای همین سر در نمیارم😆

😂😂😂😂ازمن به تونصیحت هرمشکلی پیش اومدسریع تونت دنبال علت نباش استرسه محضه اگردردشدیده پریودی گرفتی یاخونریزی کردی نگران شو همین توبارداری همه چی طبیعیه زودترازهشت هفته هم نرو سونو

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

😂😂😂😂ازمن به تونصیحت هرمشکلی پیش اومدسریع تونت دنبال علت نباش استرسه محضه اگردردشدیده پریودی گرفت ...

مرسی خانومی ،همین نت از دیشب دیوونم کرده😁درد که ندارم اصلا،خونریزی هم نه،از الان برم دکتر?

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

وای استارتر نکن عزیزم من سر بارداری قبلیم هر هفته سونو بودم از بس سونو داخلی کردن افتادم خونریزی و دهانه رحمم شل شد و با کلی دارو تا شش ماه موند آخر سر هم شش ماهه دهانه رحمم باز شد  و بچم پرکشید الان هفته یازدهم هستم هنوز هیچ سونویی نرفتم فقط یه بی بی چک زدم همین ول کن این دکترا رو خیالت راحت بچت سالمه اگربچه مشکل داشته باشه اولین علامتش لک و خونریزیه 

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
جوابو برا دکتر ببر و دیگ بعدش سورپرایزتو بکن اخیی چه قشنگ بسلامتی ایشاالله

😂😂هام منتظرم یه دکتر برم مطمین بشم از همه چی اونوقت همه رو بترکونم😁😂البته از خوشحالی

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
مرسی خانومی ،همین نت از دیشب دیوونم کرده😁درد که ندارم اصلا،خونریزی هم نه،از الان برم دکتر?

اره دیگه برودکترقرص اینابرات مینویسه آزمایشایه مهمومیگره برودکتر

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

استارتر الان دکتربودی بهت چی گفت؟  واسه درد دلت وکمرت چیزی بهت نگفت؟  نگفت چرا دل دردهای شبیه پریودی داری چون منم درد دارم فردا هم تعطیله تا پس فردابایدصبرکنم 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
اره دیگه برودکترقرص اینابرات مینویسه آزمایشایه مهمومیگره برودکتر

مرسی از راهنماییات😍

وای استارتر نکن عزیزم من سر بارداری قبلیم هر هفته سونو بودم از بس سونو داخلی کردن افتادم خونریزی و د ...

عزيزم

من سونو شكمي كردم

بعد دكتر گفت بيا واژينال انجام بدم

گفتم نميخوام

يعني ضرر داره واسه جنين كه الان سونو كردم؟؟

اخه حتما بايد كليه هام چك ميشدن

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
استارتر الان دکتربودی بهت چی گفت؟  واسه درد دلت وکمرت چیزی بهت نگفت؟  نگفت چرا دل دردهای ش ...

عزيزم دكتر بهم گفت دردها طبيعيه

البته من پهلوي چپم ورم كرده كه بهم دارو داد

داروها رو فردا ميگيرم

تاكيد كرد رو دور كردن استرس و استراحت فراوان

حتي من بهش گفتم ميترسم خارج از رحم باشه

گفت نترس علائمش رو نداري

و اينكه حتي ٨-٩هفته هم متوجه خارج از رحمي شيم مشكلي نيست و قابل حله

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
عزيزم من سونو شكمي كردم بعد دكتر گفت بيا واژينال انجام بدم گفتم نميخوام يعني ضرر داره واسه جنين ...

اگر شکمی بوده که قطعا ساک دیده نمیشده پس نگران نباش هیچ مشکلی نیست ان شاالله نی نی سالم میاد بغلت

وای استارتر نکن عزیزم من سر بارداری قبلیم هر هفته سونو بودم از بس سونو داخلی کردن افتادم خونریزی و د ...

من یک هفته لک داشتم با شیاف رفع شد یعنی بچه من مشکل داره؟  لکه بینی علامت چيه کلا 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من یک هفته لک داشتم با شیاف رفع شد یعنی بچه من مشکل داره؟  لکه بینی علامت چيه کلا

اوایل بارداری طبیعیه من بارداری قبلیم خونریزی در حد سقط داشتم لک زیاد داشتم ان شاالله وقتی رفتی قلبش تشکیل شده بود خیالت راحت مشکلی نیست

در بعضی موارد لک بخاطر مشکل در بارداری هست اما موارد زیادی هم اوایل بارداری بخاطر اینکه هنوز هومونها به اندازه کافی نرسیده ممکنه لک بینی باشه که طبیعیه و با شیاف حل میشه