2777
2789
عنوان

ساك حاملگي

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین کارو کردی عزیزم . من تجربه ی سقط دارم . هفته چهار بودم دکتر فرستاد سونو . فقط بهم استرس داد ...

دوباراین بلا سرم اومده ازاسترس کم مونده بودسکته کنم ولی اینبارولش کردم فقط فکرایه مثبت

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
ايشاالله مشكلي نيست خواهرجون

😘😘استرس نگیرتوهم من بارداری اولم همین دکتر جونموبه لب رسوندن انقدسونودادم سقط شد بعد عزیزم فکرکنم عددبتازیر۲۰۰۰سونوهیچی نشون نمیده 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
تواولین نفری هستی که به ارث میذاری گفتی بتات روز چندم چندبود؟ 

اخه خیلی میگن دو قلو زایی به ارث هم هست از عواملشه، هفته پنجم تمام شده دیروز 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
نه مشکل که نداره.جوابش مثبته و بارداری.ولی گفتم ده هزار خیلی زیاده یبار دیگ برگه ازمایشو نگاه کن ببی ...

نه به خدا ده هزاره 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
نه به خدا ده هزاره 

4تا صفر و یه یک😁

پاشوجمع کن بیاخونه بابا ازالان چه سونویی من شش هفتم بوددکترهرچقدگفت نذاشتم سونوکنه هشت تموم شدرفتم&n ...

شکلات میشه به تایپک آخرمنم یسربزنی ببینی نرماله یانه حداقل تاپس فردادلگرم شم 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
راستی آزمایش تیتردادی یامعمولی؟؟ تومعمولی عدد واضح نمیزنن

نه معمولی دادم فعلا برای مشخص شدن بارداری

نه به خدا ده هزاره 

نگران نباش به هر حال یا لقاح زودتر تشکیل شده.که احتمالش زیاده.و هر دو روز دوبرابر میشه بتا.یا بارداری دوقلوست 

اره دوقلویی بیشتر به ارث برمیگرده.ولی استفاده از بعضی داروهای تحریک تخمک گذاری هم باعث دوقلویی میشن.مثل کلومفین.اطبیعی باردار شدید

نه معمولی دادم فعلا برای مشخص شدن بارداری

خسته نباشی تومعمولی عدددقیق نمیزنن که بعده مثبت شدن یه چی مینویسن استرس نداشته باش

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
نگران نباش به هر حال یا لقاح زودتر تشکیل شده.که احتمالش زیاده.و هر دو روز دوبرابر میشه بتا.یا باردار ...

نه اصلا دارو استفاده نکردم به هیچ وجه،طبیعی باردار شدم اولین بارداریمم هست 

خسته نباشی تومعمولی عدددقیق نمیزنن که بعده مثبت شدن یه چی مینویسن استرس نداشته باش

اااا،مرسی عزیزم،اخه من اولین بارداریمه هنوزم نگفتم که سوپرایز باشه برای همین سر در نمیارم😆