2777
2789
عنوان

ساك حاملگي

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 73 پست
منم ۵هفتمه شماعددبتات چنده؟  مال من میگن آزمایشا خوب نیست مال عددبتا

منم 5هفتم هست ،بتام 10000<بود هنوز نرفتم دکتر 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد چی ؟ من خودم ۱۵ روز بعد  از ناریخ پریودیم رفتم گفت هفته هفتمی ....شما زود رفتی

درد خاصي نه

فقط گاهي مثل درد پريود دارم كه با استراحت خوب ميشه

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
چرا انقد زود رفتی سونو؟خودت رفتی یا دکترت گفته بود؟بتا چند بود

دكتر صبح بهم گفت

يه روز بعد از پري ١٨٤

منم 5هفتم هست ،بتام 10000<بود هنوز نرفتم دکتر 

منم فکرکنم ۵هفتمه ۳روزبعدپری آزدادم ۶۲بود دوباره بعد ۶۹ساعت تکرارکردم ۱۱۲بود دوباره بایدپس فردا آز بدم خیلی ماما بهم استرس داده 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
عزیرم هم ممکنه چون زود رفتی دیده نشده . البته هفته پنجم زود نیس مگه اینکه لقاح دیر انجام شده باشه . ...

بارداري شيميايي چيه عزيزم؟؟

منم فکرکنم ۵هفتمه ۳روزبعدپری آزدادم ۶۲بود دوباره بعد ۶۹ساعت تکرارکردم ۱۱۲بود دوباره بایدپس فردا آز ب ...

منم اينقد بهم استرس دادن كه هر لحظه ميخوام غش كنم

يه بار دادم ١٨٤بود يه روز بعد از پري

همیشه سعی کنید بعد مثبت شدن بتاتون چهل و هشت ساعت بعد دوباره تیتر بتا بدید.باید تو این فاصله دو برابر شده باشه.کمتر شدن بتا نشونه سقط و بیش از اندازه بالا بودنش نشونه خارج از رحم و یا موله

بتای پایین تو سونو نشون نمیده اصلا به جای این دوروز دیگ بتارو تکرار کنید

باشه حتما

الانم مطب دكتر نشستم ببينم چي ميگه

منم فکرکنم ۵هفتمه ۳روزبعدپری آزدادم ۶۲بود دوباره بعد ۶۹ساعت تکرارکردم ۱۱۲بود دوباره بایدپس فردا آز ب ...

چقدر بده ادم تا مطمین نشه قلبش تشکیل شده یا نه همش استرس داره😖😖

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
يه بار دادم ١٨٤بود يه روز بعد از پري

انشاالله چیزی نیست عزیزم بخدا من ازصبح انقدماما بهم استرس داده نگو این دکترا بجای آرامش همش استرس میدن دوباره برای بارسوم بایدآزبدم

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
همیشه سعی کنید بعد مثبت شدن بتاتون چهل و هشت ساعت بعد دوباره تیتر بتا بدید.باید تو این فاصله دو براب ...

الان تو مطب دكترم بگم تكرار كنه ازمايش رو برام؟