2777
2789
عنوان

هر کار میکنم

137 بازدید | 12 پست

خوابم نمیره ،بیخوابیم افتاده ،اول شب گفتم امشب زود بخوابم

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس تنها نیستممثلا قرار بود ساعت ۱۲ بخوابم:/

اره بخپا مثل چی دارم غلط میزنمتا بخوابم اما...

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ویتامین منیزیوم روزی یدونه بخورهمون روزی که میخوریش شب چشات سنگین میشه

الان باید لرم اینارواز معدن بیارم بخورم ، خونه که ندارم

منم ..چشام داره میره ولی نمیتونم بخوابم...🥲

نه بابا من انگار ساعت ۹ صبحهه برام

دقیقاً مثل من ! دیشبو نخپابیدم گفتم خب کلا در طول روز نخوابم که شبو زود بخوابم! بعد گفتم حالا سر شبه که ! دوازده میخوابم ! دوازده که گذشت دیگه تموم شد باز روز از نو ! 😂

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

من برای گرفتگی ساق پام میخورم، ازاونه یعنی این چندوقته همش خوابم میاد؟ ولم کنن کل روزم میتونم بخوابم

اگه قبلش هم زیاد میخوابیدی ممکنه کمبود ویتامین دی داشته باشی ولی اگه بعد مصرف اینطوری شده اره حتما

درست نمیشه غصه بخور