2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای عاره امروز که اروبیک کار کردم الان یکم احساس درد دارم بازم  ولی دیگه نمیرنم تا خب بشم

اره رعایت کن باید احساس دردت بشه صفر تا بتونی کامل انجام بدی .تغذیه ات یادت نره رعایت کن

جدی یه کم توصیح میدی چکارا میکردی چه نوع ورزش هایی یا رژیمم بهت میدادن؟

عزیزم   اول پنج دیقه رو تردمیل میری  

بعد حرکت کششی  بعد دنبل   

میزنی     بعد دنبل  اسکات     حرکت  لانگز  سلام ژاپنی 

البته  بهت تغذیع میده 

باید بخوری  

البته اینم بگم من اشتها نداشتم از موقعی که رفتم باشگاه هم روحیم وا شد    هم اشتهام هم وزنم رفت بالا 

چند کیلویی😲

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊
یه برنامه بهم دادن. ..بهم گفت اگه کمرت درد میگیره اروبیک رو خیلی انجام نده  دکترم گفتن فعلا فی ...

سیاتیکتون در چه حدی بود که بعد از انجام لیزر دکترتون گفت که میتونین ورزش کنین؟ پاهاتون خواب میرفت یا دچار بی حسی میشد؟

سیاتیکتون در چه حدی بود که بعد از انجام لیزر دکترتون گفت که میتونین ورزش کنین؟ پاهاتون خواب میرفت یا ...

کمر درد خیلی شدید داشتم در حدی که نمیدونستیم بشینم و احساس درد تو دلم داشتم

کمر درد خیلی شدید داشتم در حدی که نمیدونستیم بشینم و احساس درد تو دلم داشتم

از لیزر درمانی که انجام دادین راضی هستین؟ کدوم کلینیک رفتین میشه ادرسش رو بدین؟ 

ممنون   

از لیزر درمانی که انجام دادین راضی هستین؟ کدوم کلینیک رفتین میشه ادرسش رو بدین؟  ممنون   ...

من اصفهانم،پیش دکتر ستاری انجام دادم 

بله خیلی راضیم الان اصلا درد ندارم دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز