2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
خوبه کاش مثل شما میتونستم کنار بیام با وزنم، بخاطر اینکه جثه ضعیفی دارم رفتم رزمی، که روزم زیاد هست، ...

هر چی میکشیم ازین نظرات و درّو گوهر اطرافیانه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
ماشالله ژنتیکی همه ی فامیلامون تپلن یواش یواش اومدم بالا اعصابم آروم شده بود باز دارم کم میکنم😶

چرا داری کم میکنی؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که پارسال باشگاه قد گرفتم همون 180گفت البنه مربیه گفت بلند تر بنظر میای من ده سال هم بسکت کار کر ...

منم ۱۹ سالمه میخوام یخوروه قد بکشم بنظرت هنوز جا دارم یجا خوندم تا ۲۵ سالگی میتونم.ولی به بسکتبال اصلااااااا علاقه ای ندارم ولی درعوض عاشق والیبالم برم والیبال قددمیکشم؟؟؟؟؟؟

دیر اومدی نخواه زود برو    
ای دل غافل یکی زودتر تور کرد!میخواستم واسه پسرم نشان بیارم که قسمت نشد

ای جونم.پسر گلتو از طرف من ببوس و از خدا بخواه به منم یه دختر و پسر سالم البته بعد از ازدواج بده

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 

من ۱۷۱ 

😬😬😬

البته تو خانواده ما همه اکثرا قد بلندن و من توشون معمولی حساب میشم

البته هنوز جای رشد دارم

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز