2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
خخخخخ یه کوچولو شکم و پهلو دارم.قد و وزن نرمال ملاک خوش هیکلی نیست ادم خوبه که تناسب اندام داشته باش ...

اونجوری بودی که خودم میومدم میگرفتمت بلا

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

١٦٠🙃

از همه كوچولوترم فك كنم😂

خيليم قدمو دوس دارم بغليه😜

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور وزنت رو تونستی ببری بالا؟  ورزش که میکنم هر روز، ولی نتونستم وطنم رو ببرم بالا، فقط واقعا ...

ماشالله

ژنتیکی همه ی فامیلامون تپلن

یواش یواش اومدم بالا اعصابم آروم شده بود

باز دارم کم میکنم😶

شاید 😁 بازم 180 برای مرد ایده آله 185 به بالا دیگه خیلی بلند میشه، البته شما قدبلندا استاندارداتون ...

من همسرم187خوبه بنظرم اما داداش ام 192

ایده اله بنظرم😀

قد 180برا مرد متوسطه.  به بالا بلنده...

در کل بنظرم برای خانوم اول مهم تره که اندامش خوب باشه بعد قد...

اونجوری بودی که خودم میومدم میگرفتمت بلا

😂😂😂اب میکنم توخودتو اماده کن بیا 

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
البته خیلی ها هم قدشون اشتباه میگن یه دوستی دوران دبیرستان داشتم همیشه میگفت ۱۷۴ ام اما قدمون که گرف ...

من که پارسال باشگاه قد گرفتم همون 180گفت البنه مربیه گفت بلند تر بنظر میای

من ده سال هم بسکت کار کردم

نه بابا من اینقدر کوتاهم که نگووو😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
منم همونه قدم وزنت خیلی خوبه بابا هر چی بخوای میتونی بخوری 😁

خوبه کاش مثل شما میتونستم کنار بیام با وزنم، بخاطر اینکه جثه ضعیفی دارم رفتم رزمی، که روزم زیاد هست، و تعریف نباشه میتونم درشت تر از خودم رو بزنم، اما من از اینکه همه آنقدر بهم میگن چقدر لاغری،  چقدر ضعیفی که این وزنم رو دوست ندارم،  کاش میتونستم مثل شما کنار بیام کاش

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
نبابا من رکورد زدم امشب تو کوتاهی  😅😅😅😅😅😅

ههرچي كوچولوتر بهتر بابا 😂😂😂

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2