بچه هااا اونایی ک چشاتونو لیزیک کردین میاین از تجربه تون بگین؟؟ چه جوری بود؟ دردی اشکی سختی چیزی؟؟ من خیلی میترسم شنیدم میگن ۱۰ دقیقه بیشتر طول نداره و دردم نداره ولی من خییلی میترسم اخه زیاد پلک مزنم میترسم نتونم چشاموخوب باز نگه دارم از اون چنگک هم ک میکنه تو چشم تا باز بمونه بینهایت وحشت دارم😭😢😳
مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj
یه مدلی بود ۲۵۰۰ بود ک لنز میزاشتن تو چشمت بعد ۳ روز باید میرفتی دربیارن اونو گفتن یکم دردسرش بیشتره یکیم بود ۵ تومن اون گفتن راحت تری بعد عمل ولی بعد ۶ ماه هردوشون عین همن فرقی نداره....من ۵ تومنو گرفتم دگ
مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه مدلی بود ۲۵۰۰ بود ک لنز میزاشتن تو چشمت بعد ۳ روز باید میرفتی دربیارن اونو گفتن یکم دردسرش بیشتره ...
اولی prk هست
دومی فمتولیزیک
به من گفت اولی رو انحام بدی بهتره
دومی دوره نقاهت کمتر داره
ولی اولی امکان اینکه دوباره بعدها عمل انجام بدی روش هست اگه لازم بود
کلا خوذش برام اولی رو انتخاب کرد
شماره چشمم ۵.۷۵
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️