بچه هااا اونایی ک چشاتونو لیزیک کردین میاین از تجربه تون بگین؟؟ چه جوری بود؟ دردی اشکی سختی چیزی؟؟ من خیلی میترسم شنیدم میگن ۱۰ دقیقه بیشتر طول نداره و دردم نداره ولی من خییلی میترسم اخه زیاد پلک مزنم میترسم نتونم چشاموخوب باز نگه دارم از اون چنگک هم ک میکنه تو چشم تا باز بمونه بینهایت وحشت دارم😭😢😳
مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
اره معایناتو اینا رو رفتم اسم دستگاهشو نمیدونم😕 تهران قراره عمل کنم پیش دکتر هاشمی
کلینیک نور؟
مت کلینیک نور پیش دکتر. کوهیان
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️