2777
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 121 پست
ب سلامتی با چ دستگاهی ؟ازمایشا رو رفتین ؟

اره معایناتو اینا رو رفتم اسم دستگاهشو نمیدونم😕 تهران قراره عمل کنم پیش دکتر هاشمی

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

موقع عمل اصلا درد. نداره

روز عمل که میری خونه هم سخت نیست

ولی از فرداش

من دو روز کامل چشم درد و. سردرد. داشتم

اشک ریزش به شدت زیاد

من سه روز اصلا چشمامو باز نکردم

ولی بعد کم کم خوب میشه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
اره دیدم خوبه..اما گاهی چشمم درد میگیره که فکر کنم به خاطر زیاد نگاه کردن گوشیه..شما هم انجام بدید ر ...

من از دبستان ..خیلی بده واقعا هیچی نمیبینم زیادم ک عینک نمیزنم چشمام درد میگیرن وحشتناک 

چقد عملش عزیرم مال دوستم انحراف دارع

چشمای من یکیش ۴ یکی ۲/۵ با اون چهاره تقریبا هیچیییی نمیبینم خیلی سختمه😣

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

پس چشمو چجور باز نگه میدارن ؟

اهان حین عمل؟

نمیدونم  ولی بعد عملش خوب بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره معایناتو اینا رو رفتم اسم دستگاهشو نمیدونم😕 تهران قراره عمل کنم پیش دکتر هاشمی

کلینیک نور؟

مت کلینیک نور پیش دکتر. کوهیان

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
ب سلامتی چ دستگاهی ؟

روش prk

من از دبستان ..خیلی بده واقعا هیچی نمیبینم زیادم ک عینک نمیزنم چشمام درد میگیرن وحشتناک 

دقیقا تاره من بینیمو ۶ ماهه ک عمل کردم دگ نمیتونم عینک بزاریم تو این مدت فقط با لنز بودم لنزه ک خیییلی بدتره همش چشات میسوزه و قرمز میشه خیلی بده😢