2777
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 121 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون🙁 من همش این فوبیا رو دارم که چشممو تکون بدم لیزر بره یه جای دیگه کور بشم😐

نمیتونی خیلی تکوم بدی چون بی حسه ولی اون گیره که چشمو نگه میداره رو مخه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
گلم بعد عمل بیا بگو چطور بود باش    

حتما عزیزم😅 دعا کنین خوب پیش بره اذیت نکنم من چون واقعا سر یه قطره ریختن تو چشمم اینقد ادا درمیارم خدا اینو بخیر کنه

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

نمیتونی خیلی تکوم بدی چون بی حسه ولی اون گیره که چشمو نگه میداره رو مخه 

یعنی چه جوریه؟ درد میگیره گیرش؟

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

استارتر جان من دو سال پیش عمل کردم. اصلا سخت نبود. هیچ کودوم از مراحل عمل

تنها کاری که می کنی اینه که یه نقطه رو نگاه می کنی 😆

نگران اون گیره هم نباش. اصصصلا یه ذره هم درد نداره. قول می دم. من خودم بعد عمل درد نداشتم فقط تا یکی دو روز عین خفاش از نور فراری بودم همین😂😂 اما خب بعضیا بعدش درد دارن. که خب باااازم میرزه.

من که به عنوان یکی از بهترین اتفاقای زندگیم ازش یاد می کنم. نمی دونی از بیمارستان داشتم میومدم خونه برگای سر شاخه ی درختا رو با جزئیات می دیدم، دونه های آسفالت و مورچه های رو زمینو از هم جدا می دیدم چه ذوووقی می کردم😍😍😍

البته دوسه روز بعد عمل دید آدم تار میشه تا یک ماه، یک ماه و نیم بعدش دیگه کامل خوب میشه

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
من ۲ سال پیش انجام دادم...من خودم خیلی ترسوام..دست و پام همش میلرزید..امااا خود عمل درد نداره چون چش ...

چشماتون ک بی حس میشه تکونش نمیتونین بدین یعنی درطول عمل؟

من پنج روزه عمل فمتو لیزیک انجام دادم بشدت راضی دیدم عالی شده  توصیه میکنم انجام بدین من خودم ...

اولا تو چشمت قطره بی حسی میریزن چشمت کلا بی حس میشه هیچ درد نمیفهمی اون دستگاهی که میذارن چسم رو باز میکنه اصلا هیچی نیست بخدا من خودم خیلی ازش میترسیدم  فقط با ید با پزشکت همکاری کنی  همل فمتو خیلی خوبه اصلا درد نداره بعد عمل سریع بینایی اصلاح میشه   سورش اشک ریزش نداری ولی عمل لیزیک بعد عمل چشم پف میکنه ابریزش داره درد داره 

چندوروز بعد عمل لنز پانسمان رو برمیدارن 

ولی فمتو روز بعد عمل لنز پانسمان رو برمیدارن راحت میشی 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
استارتر جان من دو سال پیش عمل کردم. اصلا سخت نبود. هیچ کودوم از مراحل عمل تنها کاری که می کنی اینه ...

عزیزم😂 دقیقا خاله ی منم ک چندسال پیش عمل کرده بود رو این برگ درختا خیلی تاکید داشت😂 تا یک ماه یعنی تاره؟؟😣 زیاده تاریش؟؟

یه چیز دیگه. مراقب باش اون روزای اول اصلا ضربه نخوره به چشمات. من شب اول دستم خورد به چشمم لنزم افتاد. اولا وقتی لنز افتاد خیلی سوخت و درد کرد چشمم که نصف شبی دوباره رفتم برام لنز گذاشت. تا لنزو گذاشت آااب رو آتیش بود. دوما اون چشمم ک ضربه خورده بود بیشتر طول کشید تاریش از بین بره

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
یه مدلی بود ۲۵۰۰ بود ک لنز میزاشتن تو چشمت بعد ۳ روز باید میرفتی دربیارن اونو گفتن یکم دردسرش بیشتره ...

امیدوارم عملت خوب و بی دردسر باشه و بخیر بگذره گلم😙😙💖

ان شاءالله خوب خوب میشی من از عینک خسته شدم دگ

اولا تو چشمت قطره بی حسی میریزن چشمت کلا بی حس میشه هیچ درد نمیفهمی اون دستگاهی که میذارن چسم رو باز ...

اهااا چ خوب خداکنه اینجوری بشه😔 شما بعد عمل دیدتون تار شده بود؟ برا چه مدت؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز