2821
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 121 پست
هزینه عمل چقدره؟؟

یه مدلی بود ۲۵۰۰ بود ک لنز میزاشتن تو چشمت بعد ۳ روز باید میرفتی دربیارن اونو گفتن یکم دردسرش بیشتره یکیم بود ۵ تومن اون گفتن راحت تری بعد عمل ولی بعد ۶ ماه هردوشون عین همن فرقی نداره....من ۵ تومنو گرفتم دگ

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفت چون آستیگمات هست

برو پيش يه دكتر خوب 

منم چشمهام آستيگمات بود الان صفره

دكتر سيد مهدي مدرس زاده عاليه اگر تهران هستي...البته اگر الان هم عمل كنه چون پيرمرد بود 10 سال پيش

من از دبستان ..خیلی بده واقعا هیچی نمیبینم زیادم ک عینک نمیزنم چشمام درد میگیرن وحشتناک 

اخیی منم این دوران رو گذروندم ..شما هم لازک کنید راحت بشید

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
نه بابا چ چنگگی استرس نداشته باش

بخدا اخه یه تصویری دیدم تو نت همش حلو چشممه خیلی چندش بود چنگکو میکردن زیر پلک که باز بمونه😨

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

یه مدلی بود ۲۵۰۰ بود ک لنز میزاشتن تو چشمت بعد ۳ روز باید میرفتی دربیارن اونو گفتن یکم دردسرش بیشتره ...

اولی prk هست

دومی فمتولیزیک

به من گفت اولی رو انحام بدی بهتره

دومی دوره نقاهت کمتر داره

ولی اولی امکان اینکه دوباره بعدها عمل انجام بدی روش هست اگه لازم بود

کلا خوذش برام اولی رو انتخاب کرد

شماره چشمم ۵.۷۵

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

من عمل کردم دردش نهاین ۱۲ساعت بود بعدش دگ هیچ مشکلی نداشتم تو عملم هیچ دردی حس نکردم کلا بهترین تصمیم عمرم بود

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
بخدا اخه یه تصویری دیدم تو نت همش حلو چشممه خیلی چندش بود چنگکو میکردن زیر پلک که باز بمونه😨

اصلا عملش درد نداره..فقط استرس نداشته باش...به این فکر کن که دیگه اون عینک رو نمیخواد تحمل کنی

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
من عمل کردم دردش نهاین ۱۲ساعت بود بعدش دگ هیچ مشکلی نداشتم تو عملم هیچ دردی حس نکردم کلا بهترین تصمی ...

خوشبحالتون🙁 من همش این فوبیا رو دارم که چشممو تکون بدم لیزر بره یه جای دیگه کور بشم😐

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792