2777
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

1431 بازدید | 121 پست

بچه هااا اونایی ک چشاتونو لیزیک کردین میاین از تجربه تون بگین؟؟ چه جوری بود؟ دردی اشکی سختی چیزی؟؟ من خیلی میترسم شنیدم میگن ۱۰ دقیقه بیشتر طول نداره و دردم نداره ولی من خییلی میترسم اخه زیاد پلک مزنم میترسم نتونم چشاموخوب باز نگه دارم از اون چنگک هم ک میکنه تو چشم تا باز بمونه بینهایت وحشت دارم😭😢😳

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوشبحالت 

دکتر گفت چشای من لیزیک نمیشه😔

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

ترس نداره 

داخل چشم قطره بي حسي ميريزن و يه نقطه رو بهت مي گن نگاه كني و يه وسيله چشمت رو باز نگه ميداره 

هر مرحله رو هم برات توضيح ميدن /

شايد از 10 دقيقه هم كمتر زمان ببره 

اون روز چشمت خوبه . ولي از فرداش متورم و كمي دردناك ميشه 

البته اگر لازك انجام بدي 

ليزيك درد و اذيتش كمتره 

3 روز مراقبت مي خواد و درد داره كه با مسكن قابل تحمله ولي نسبت به نور حساس ميشي..

بعد 3 روز هم تمام 

براي من تولد دوباره بود

دختر دایی منم عمل کرده فقط  هفته اول  کلن نباید چشمش ب روشنی و افتاب و اینا میخورد...ولی در کل میگه هیچ دردی نداشت الانم خیلی راضیه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چراااا

گفت چون آستیگمات هست

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓