2777
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 121 پست
خوشبحالتون🙁 من همش این فوبیا رو دارم که چشممو تکون بدم لیزر بره یه جای دیگه کور بشم😐

اصلا اونجور نیست لیرز یه نور سبز رنگه که باید به اون نگا کنی دستگاه نیست که بره چشمت اکه شرایط رو داری فمتو بکن خیلی راحته

لیزیک یکم سخته دید کامل بعد چند ماه اصلاح میشه یواش یواش 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
برو پيش يه دكتر خوب  منم چشمهام آستيگمات بود الان صفره دكتر سيد مهدي مدرس زاده عاليه اگر تهرا ...

اره 

متخصص نبود و فقط معاینه میکرد 

ولی من به حرفش اعتماد کردم و فک میکردم درست میگه 

اما الان فهمیدم حرفش درست نبوده 

ممنون گلم حتما میرم یه دکتر متخصص و خوب

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم عملت خوب و بی دردسر باشه و بخیر بگذره گلم😙😙💖 ان شاءالله خوب خوب میشی من از عینک خسته شد ...

قربونت عزیزم مرسی😘❤ ایشالا...

شمام ایشالا زودتر عمل کن چون واقعا سخته هم عینک هم لنز...

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

اره  متخصص نبود و فقط معاینه میکرد  ولی من به حرفش اعتماد کردم و فک میکردم درست میگه&nbs ...

به منم يه پزشك به اصلاح متخصص گفت 2 بار بايد چشمت عمل بشه تا ديدت كامل بشه.... 

خيلي از دكترها بي وجدانن

اهااا چ خوب خداکنه اینجوری بشه😔 شما بعد عمل دیدتون تار شده بود؟ برا چه مدت؟

من عصر ساعت شیش نیم رفتم عمل  بعد عمل میدیدم فقط یکم مه بود همه جا صب که لنز پانسمان رو برداشت همه جا رو عالی میدیدم  اصلا دردی چیزی هم نداره ولی لیزیک درد عوارض بعد لز عمل داره 

اصلا اونجور نیست لیرز یه نور سبز رنگه که باید به اون نگا کنی دستگاه نیست که بره چشمت اکه شرایط رو دا ...

عههه؟ اره فمتو قرار انجام بدم...

البته اسمشو نمیدونستم اینجا به لطف دوستان متوجه شدم ک برا من فمتو هست😅

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

عزیزم😂 دقیقا خاله ی منم ک چندسال پیش عمل کرده بود رو این برگ درختا خیلی تاکید داشت😂 تا یک ماه یعنی ...

برگ درختا خیلی مهمه😂😂😂 آخه می دونی من از همون سالای نو جوونیم می گفتم من که میخوام عمل کنم. پس عینک نمی زنم تا اون موقه که حالت چشمام عوض نشه😃 خلاصه با شماره ی دو ونیم و سه عینک نمی زدم😄 واسه همین خیلی مزه داد

آره عزیزم تار میشه. اما جوری نیس که زندگی روزمره تو مختل کنه. مثلا من سر کلاس تخته رو نمی دیدم. یا کتاب نمی تونستم زیاد بخونم. کم باید نوشته اینا میخوندم

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
برگ درختا خیلی مهمه😂😂😂 آخه می دونی من از همون سالای نو جوونیم می گفتم من که میخوام عمل کنم. پس عی ...

اره راست میگی این همه مدت خوب نبینی بعد یهو ببینی خیلی کیف میده😂 مرسی عزیزم از راهنماییت❤

عههه؟ اره فمتو قرار انجام بدم... البته اسمشو نمیدونستم اینجا به لطف دوستان متوجه شدم ک برا من فمتو ...

اگه فمتو لیزیک هستی اصلا از هیچی هم نترس نه دردی نه عوارض داره 

منم مرداد ماه اصفهان نوبت عمل دارم, شماره چشمام ۲ هست, خودشون گفتن فمتو برات توصیه نمیشه چون برای شماره های بالاست, گفتن ۴۸۰۰ قیمتشه, به من گفتن فقط prk میتونی انجام بدی ولی دو نوع داره, یک نوعش پیشرفته هست که ۲۶۰۰ قیمتشه و یکی فوق پیشرفته تمام لیزری که ۳ تومن قیمتشه, گفتن هیچ فرقی ندارن فقط توی فوق پیشرفته درد و ناراحتی بعد عمل کمتره و دیدتم زودتر برمیگرده, حالا منم همین دومی رو انجام میدم.