2777
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 121 پست
منم مرداد ماه اصفهان نوبت عمل دارم, شماره چشمام ۲ هست, خودشون گفتن فمتو برات توصیه نمیشه چون برای شم ...

یعنی آخر سر قیمت پی ار کی چقدر می شه ؟ چهار خورده ای یا دو و خورده ای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو و خورده ای ولی سه تومنی هم داره, اون فمتو ۴۸۰۰ هست

یعنی در حال حاضر  بین لیزیک ، لازک، پی آر کی و فمتو،

فمتو بهتر هستش؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
الان دیگه prk و فمتو انجام میدن, فمتو بهتره ولی دکترم با توجه به شرایط چشمام prk رو پیشنهاد داد

ممنو.

خودم میخوام پیگیر بشم. اطلاعات زیاد ندارم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خانما کسی بیمارستان چشم پزشکی بینا،

پیش دکتر جدیدی عمل اصلاح نمره عینک  انجام داده. راضی بوده؟

منم مرداد ماه اصفهان نوبت عمل دارم, شماره چشمام ۲ هست, خودشون گفتن فمتو برات توصیه نمیشه چون برای شم ...

دکترت کیه .کجا عمل میکنی

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
بابا نترس هیچی نیست تو همیجوری با اشتها چائیتو بنوش همه چیز خوب می شه

بخدااا نمیزارن یه چایی خوش از گلوی ما پایین بره همش استرس😐 کور شد اشتهام اه😂😂

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

تو عکس که چائیت داره برق می زنه . معلومه چقدر خوشمزه اس با اون ژست خوشگلی که گرفتی

😂😂👌🏻👌🏻

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

گلم بعد عمل بیا بگو چطور بود باش    

سلام عزیزم گفته بودی عمل لیزیک کردم بیام بگم😅 هیچی دیگه به خوبی و خوشی انجام شد خداروشکر ولی اونقدرم ک همه میگفتن بی درد نبود😐😐 من فمتو لیزیک بودم دومرحله ای بود برا من یه بار بی حس کردن و با اون گیره ها چشمارو باز کردن که البته این قسمت اصلا دردی نداشت و مشکل پلک زدن پیش نمیاد ک اینقدر میترسبدم چنگکو اینا😂😂و با یه دستگاهی ک به چشم فشار میدادن لایه برداری کردن.. بعد نیم ساعت دوباره دکتر اومد جراحی اصلی رو انجام داد ک اونم یکم حس بدی داشت و کمی درد

فقط سوزش و اشک و اینا خیلی اذیت میکنه پلکت اینقد سنگین میشه و میسوزه نمیتونی بازش کنی اصن😣 ولی بعد سه ساعت کامل رفع شد اصلا مشکلی نداشتم خداروشکر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز