بچه هااا اونایی ک چشاتونو لیزیک کردین میاین از تجربه تون بگین؟؟ چه جوری بود؟ دردی اشکی سختی چیزی؟؟ من خیلی میترسم شنیدم میگن ۱۰ دقیقه بیشتر طول نداره و دردم نداره ولی من خییلی میترسم اخه زیاد پلک مزنم میترسم نتونم چشاموخوب باز نگه دارم از اون چنگک هم ک میکنه تو چشم تا باز بمونه بینهایت وحشت دارم😭😢😳
مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj
منم مرداد ماه اصفهان نوبت عمل دارم, شماره چشمام ۲ هست, خودشون گفتن فمتو برات توصیه نمیشه چون برای شم ...
دکترت کیه .کجا عمل میکنی
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
سلام عزیزم گفته بودی عمل لیزیک کردم بیام بگم😅 هیچی دیگه به خوبی و خوشی انجام شد خداروشکر ولی اونقدرم ک همه میگفتن بی درد نبود😐😐 من فمتو لیزیک بودم دومرحله ای بود برا من یه بار بی حس کردن و با اون گیره ها چشمارو باز کردن که البته این قسمت اصلا دردی نداشت و مشکل پلک زدن پیش نمیاد ک اینقدر میترسبدم چنگکو اینا😂😂و با یه دستگاهی ک به چشم فشار میدادن لایه برداری کردن.. بعد نیم ساعت دوباره دکتر اومد جراحی اصلی رو انجام داد ک اونم یکم حس بدی داشت و کمی درد
مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj