2777
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 121 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دو و خورده ای ولی سه تومنی هم داره, اون فمتو ۴۸۰۰ هست

یعنی در حال حاضر  بین لیزیک ، لازک، پی آر کی و فمتو،

فمتو بهتر هستش؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
الان دیگه prk و فمتو انجام میدن, فمتو بهتره ولی دکترم با توجه به شرایط چشمام prk رو پیشنهاد داد

ممنو.

خودم میخوام پیگیر بشم. اطلاعات زیاد ندارم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خانما کسی بیمارستان چشم پزشکی بینا،

پیش دکتر جدیدی عمل اصلاح نمره عینک  انجام داده. راضی بوده؟

منم مرداد ماه اصفهان نوبت عمل دارم, شماره چشمام ۲ هست, خودشون گفتن فمتو برات توصیه نمیشه چون برای شم ...

دکترت کیه .کجا عمل میکنی

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
بابا نترس هیچی نیست تو همیجوری با اشتها چائیتو بنوش همه چیز خوب می شه

بخدااا نمیزارن یه چایی خوش از گلوی ما پایین بره همش استرس😐 کور شد اشتهام اه😂😂

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

تو عکس که چائیت داره برق می زنه . معلومه چقدر خوشمزه اس با اون ژست خوشگلی که گرفتی

😂😂👌🏻👌🏻

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

گلم بعد عمل بیا بگو چطور بود باش    

سلام عزیزم گفته بودی عمل لیزیک کردم بیام بگم😅 هیچی دیگه به خوبی و خوشی انجام شد خداروشکر ولی اونقدرم ک همه میگفتن بی درد نبود😐😐 من فمتو لیزیک بودم دومرحله ای بود برا من یه بار بی حس کردن و با اون گیره ها چشمارو باز کردن که البته این قسمت اصلا دردی نداشت و مشکل پلک زدن پیش نمیاد ک اینقدر میترسبدم چنگکو اینا😂😂و با یه دستگاهی ک به چشم فشار میدادن لایه برداری کردن.. بعد نیم ساعت دوباره دکتر اومد جراحی اصلی رو انجام داد ک اونم یکم حس بدی داشت و کمی درد

فقط سوزش و اشک و اینا خیلی اذیت میکنه پلکت اینقد سنگین میشه و میسوزه نمیتونی بازش کنی اصن😣 ولی بعد سه ساعت کامل رفع شد اصلا مشکلی نداشتم خداروشکر