2777
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 121 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لحظه عمل اصلا درد نداره اصلا اصلا اصلا از 

12 ساعت یا 24 ساعت بعد سوزش شدید شروع میشه انگار که به عالمه گرد وخاک رفتا توی چشمت

سعی کن تحمل کنی بنظرم ارزششو داره

از پس فرداشم که دیگه انگار نه انگار عمل کردی همه چی خوب و عالی😊😊😊😊

خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش
فقط سوزش و اشک و اینا خیلی اذیت میکنه پلکت اینقد سنگین میشه و میسوزه نمیتونی بازش کنی اصن😣 ولی بعد ...

هزینه اش چقدر شد

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
دستگاهی ک ب چشم فشار میورد داخل چشم میشد یعنی ؟؟؟وووی چ بدددد 

من دقیقا متوجه نشدم چیکار کرد ولی اره دگ به چشم فشاز میاورد ۲۰ ثانیه بود ولی یکم تحمل میکردی تموم میشد😅

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

جراحی اصلیش چطوریه مگه ؟    

جراحی اصلی دوباره چشمو باز میکنن بعد باید به یه نور سبزنگاه کنی تو اون مدت دکتر با سوزن بود فک کنم لایه رو برمیداره و بعد با یه وسیله ای میتراشن😐 من اینجوری حس کردم😅 حالا اینا برا فمتو لیزیکه بقیشون نمیدونم چه جورین

مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj

لحظه عمل اصلا درد نداره اصلا اصلا اصلا از  12 ساعت یا 24 ساعت بعد سوزش شدید شروع میشه انگار که ...

برا من فک کنم فرق میکرد من فمتو بودم با اینکه گفته بودن فمتو راحتتره ولی درد داشت نمیدونم چرا😕 همه اونایی ک اونجا بودیم همینطور بودیم😑 ولی خب بعد ۳ ساعت دیگه همه ی دردو سوزش کاملا رفع شد خداروشکر😅

وااای عزیزم مبارکککک خوش بحالت راحت شدی ...

قربونت😘 ایشالا شمام زودتر عمل میکنی آدم راحت میشه واقعا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز