بچه هااا اونایی ک چشاتونو لیزیک کردین میاین از تجربه تون بگین؟؟ چه جوری بود؟ دردی اشکی سختی چیزی؟؟ من خیلی میترسم شنیدم میگن ۱۰ دقیقه بیشتر طول نداره و دردم نداره ولی من خییلی میترسم اخه زیاد پلک مزنم میترسم نتونم چشاموخوب باز نگه دارم از اون چنگک هم ک میکنه تو چشم تا باز بمونه بینهایت وحشت دارم😭😢😳
مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جراحی اصلی دوباره چشمو باز میکنن بعد باید به یه نور سبزنگاه کنی تو اون مدت دکتر با سوزن بود فک کنم لایه رو برمیداره و بعد با یه وسیله ای میتراشن😐 من اینجوری حس کردم😅 حالا اینا برا فمتو لیزیکه بقیشون نمیدونم چه جورین
مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj
لحظه عمل اصلا درد نداره اصلا اصلا اصلا از 12 ساعت یا 24 ساعت بعد سوزش شدید شروع میشه انگار که ...
برا من فک کنم فرق میکرد من فمتو بودم با اینکه گفته بودن فمتو راحتتره ولی درد داشت نمیدونم چرا😕 همه اونایی ک اونجا بودیم همینطور بودیم😑 ولی خب بعد ۳ ساعت دیگه همه ی دردو سوزش کاملا رفع شد خداروشکر😅