رمز موفقیت تون چیه دوستان😀الان تاپیک بغلی برعکس این بود رفتم خوندم کلی انرژی منفی گرفتم.یاد گذشته ها افتادم و اگ شوهرمم بیدار بود قطعا دوست داشتم ی دعوا داشته باشیم 😑منم کشمکش زیاد داشتم الان باز خوبم ولی کلا دلم خیلی باهاشون صاف نیست و این گاهی اذیتم میکنه.البته ده سالی از زندگیمون میگذره و دیگ این چیزا برام نسبتا کهنه شده ولی اوایل بد بود.واقعا اونایی ک خوبن فک میکنین بیشتر خودتون خوبید یا مادرشوهر؟
ما باهم خوبیم هم من بدی دارم هم اونها هیچ ادمی خوب مطلق نیست اما هیچ وقت به روی هم نمیاریم وبه دل نمیگیریم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا خواهر من 1 سال و نیمه عقدم من خوب بودم کار به کار کسی نداشتم فکرم میکردم خانوادتن خوبن عااااااامااااا از یه جایه خییییلی مطمئن فمیدم پشت سرم چیزایه دیگه ای میگن منم شدیدا سرد و غریبه شدم باهاشون
وقتی کسی دوستی بلد نیس لایق دوریه
خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم مرسی 😔
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
وقتی خواهرشوهرم هست نمیرم زیاد دور و بر اون و مامانش چون همش انگار صد ساله مامانشو ندیده
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....