رمز موفقیت تون چیه دوستان😀الان تاپیک بغلی برعکس این بود رفتم خوندم کلی انرژی منفی گرفتم.یاد گذشته ها افتادم و اگ شوهرمم بیدار بود قطعا دوست داشتم ی دعوا داشته باشیم 😑منم کشمکش زیاد داشتم الان باز خوبم ولی کلا دلم خیلی باهاشون صاف نیست و این گاهی اذیتم میکنه.البته ده سالی از زندگیمون میگذره و دیگ این چیزا برام نسبتا کهنه شده ولی اوایل بد بود.واقعا اونایی ک خوبن فک میکنین بیشتر خودتون خوبید یا مادرشوهر؟
خانواده همسر من خیلی رسمی رفتار میکنن ، خود منم اینجور روشی رو خیلی ترجیح میدم ، احترام هم خیلی بینمون هست خداروشکر ، زیاد اهل رفت و آمد نیستن خداروشکر .. مادر همسرم هم خیلی خانوم و با احترامه خداییش ..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره من یکم زود جوش وعصبیم ولی اون اصن بهونه دستم نمیده یعنی گاهی منتظر بهونه ام واقعا واسه قهر کردن ...
عزیزم .. آدم هایی که زود عصبی میشن هیچی توی دلشون نیس .. شما هم حتما فکر میکنی شیشه خورده داری .. آدم ای که بدجنس باشه همیشه خودش رو حق به جانب نشون میده حتی به خودشم دروغ میگه .. نه شما