2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 7278 بازدید | 94 پست

خانواده همسر من خیلی رسمی رفتار میکنن ، خود منم اینجور روشی  رو خیلی ترجیح میدم ، احترام هم خیلی بینمون هست خداروشکر ، زیاد اهل رفت و آمد نیستن خداروشکر .. مادر همسرم هم خیلی خانوم و با احترامه خداییش .. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماباهم خوبیم .رازش اینه دیریه دیرمیریم خونشون بهشون احترام میذارم ومشکلی باهاشون داشته باشم خودم حل ...

ماهی یه بار خوبه.ما دو هفته یه بار.آخه شوهرم همش مقایسه میکنه و میگ چطور خونه بابات اینا هر هفته میری😑البته واسه کم بودن رابطه کلی دلیل دارما

چه روحیه خوبی داری😊ک بدون توقع هستی.منم با عروسامون خیلی خوبم ولی نمیدونم چرا نمیشه با اینا زیاد خو ...

برای خودم زندگی میکنم ، اگه کاری برای کسی میکنم برای دل خودم انجام میدم برای خوشحالی خودم و بابتش انتظاری ندارم و از این روش خیلی راضی هستم. 

خانواده همسر من خیلی رسمی رفتار میکنن ، خود منم اینجور روشی  رو خیلی ترجیح میدم ، احترام هم خیل ...

از رسمی بودن راضی هستی؟من بعضی وقتا حس میکنم مارو غریبه میدونن البته رسمی بودن کلی مزایا هم داره

چقدر شما صاف و صادقی

اره من یکم زود جوش وعصبیم ولی اون اصن بهونه دستم نمیده یعنی گاهی منتظر بهونه ام واقعا واسه قهر کردن ولی بهونه نمیده دستم 😂😂😂

و خدایی که به شدت کافیست ... 
وای من عااااشق مادر شوهرو پدرشوهرمم. مادرشوهرم بعضیوقتا یه کارای حرص دربیاری میکنه ولی اصصصلا نیت بد ...

چقد عالی عزیزم انشالله خوشبخت باشین.خانواده شوهر خوب باشن کلی به آدم خوش میگذره به نظرم

از رسمی بودن راضی هستی؟من بعضی وقتا حس میکنم مارو غریبه میدونن البته رسمی بودن کلی مزایا هم داره

بله عزیزم دوس دارم .. چون باعث احترام میشه .. هنوز هم بعد هفت سال اسمم رو با خانوم صدا میزنن .. هرچی هم باشه غریبه ایم دیگه   

[QUOTE= 63633414 ]وای ولی دوست یه مادرشوهر باحال و مهربون داشتم و کلی باهم خوش میگذروندیم😆[/QUOTE] ...

عه چه جالب😆😅😅آره راست میگی بهرحال بزرگتره.ینی با هم بیرون اینام میرین؟

اره من یکم زود جوش وعصبیم ولی اون اصن بهونه دستم نمیده یعنی گاهی منتظر بهونه ام واقعا واسه قهر کردن ...

عزیزم .. آدم هایی که زود عصبی میشن هیچی توی دلشون نیس .. شما هم حتما فکر میکنی شیشه خورده داری .. آدم ای که بدجنس باشه همیشه خودش رو حق به جانب نشون میده حتی به خودشم دروغ میگه .. نه شما