2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 7278 بازدید | 94 پست

من با خانواده ی همسرم خوبم ، چون اگه کاری براشون میکنم بدون چشم داشت هست و انتظاری هم ندارم ازشون و اگه کاری هم برام انجام بدن از لطفتون هست ، کلا خیلی مستقل هستم و انتظاری از کسی ندارم . حتی با عروسمون هم رابطه ی خوبی دارم وزیران عزیز هست ،

من  همسرم پشتمه  کسی نمیتونه بهم چیزی بگه  بعد منم همیشه احترام میزارم

چ عالی.من همسرم برش نداره اصلا یا همون قاطعیت نداره.معمولا بی طرفه البته اوایل طرف اونا بود.من هیچ دعوای رودرو با خانواده شوهر نداشتم ولی خودخوری زیاد داشتم چون شوهرم تاییدم نکرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوناهم ک میگن خوبیم ته دلشون راضی نیستن

چرا من عمیقا راضیم

همین که دخالت نمیکنن

و مثل بعضی مادرشوهرا نمیگن چرا انقد خرج میکنی چرا لباس میخری،برعکس هروقت جشن و مجلسی باشه دوست دارن من بهترین باشم توی اون مجلس

خواهرشوهرام میان اول به من میرسن بعد خودشون آماده میشن

همینا بسه برام

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

والا من با خانواده شوهرم مث خانواده خودم صمیمی هستم هردو طرف احترام همدیگه رو داریم و تو زندگی هم دخالت نمیکنیم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

وای من عااااشق مادر شوهرو پدرشوهرمم. مادرشوهرم بعضیوقتا یه کارای حرص دربیاری میکنه ولی اصصصلا نیت بدی نداره مثه مامان خودمه. اونم خیییلی دوسم داره همش به فکر منه که یوقت تو سختی نباشم همش به شوهرم میگه پاشو ببرش بیرونو پاشو براش فلان چیز بگیرو...البته اینم بگم همسرم ماهه خودش. الهی شکرر واقعا ان شاالله نصیب همه بشه خانواده خوب

من ۸ساله عروسشونم۲ یا ۳بار  بامادرشوهرم بحثم شد خواهرشوهر کوچیکم بهم گفت هرچیزو به مادرم نگو کار خودتو بکن بزار فقط اخرسر ببینه اون وقت دیگه نمی تونه چیزی بگه واقعا هم همین طوری  شد بعد شوهرم پشتمه خواهرشوهرام میگن کسی جرات نداره بهت بگه پاشو اون ور بشین.

کلا اگر احترام بزاری احترام می بینی

من خوبم 

مشکلی واقعا باهم نداشتیم 

ميدوني من احساس میکنم فرهنگ و اصالت خانوادگی خیلی مهمه 

ما هر دو طرف واقعا اصیل هستیم هم مامان خودم خیلی خوب هم مادرشوهرم 

سه زن در دنیا زیباترینند : مادرم انعکاس تصویرش در آینه و سایه اش

[QUOTE=63633414]وای ولی دوست یه مادرشوهر باحال و مهربون داشتم و کلی باهم خوش میگذروندیم😆[/QUOTE]

واي نگو 

من يكيشو دارم  با من رقابت ميكنه حتي تو لاك زدن😁✌️ خيلي قرطيه 

ولي خب مادر شوهره نميشه زياد خودتو باهاش قاطي كرد

ماباهم خوبیم .رازش اینه دیریه دیرمیریم خونشون بهشون احترام میذارم ومشکلی باهاشون داشته باشم خودم حل میکنم به شوهرم نمیگم .چندبارالبته گفتم شوهرمم حسابی جمعشون کرده ولی خب زیاددوست ندارم شوهرم خاله زنک بشه .کاری به کارهم نداریم ماهی یه بار دوساعت میریم شب نشینی ومیایم میگیم ومیخندیم وتمام ...

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من با خانواده ی همسرم خوبم ، چون اگه کاری براشون میکنم بدون چشم داشت هست و انتظاری هم ندارم ازشون و ...

چه روحیه خوبی داری😊ک بدون توقع هستی.منم با عروسامون خیلی خوبم ولی نمیدونم چرا نمیشه با اینا زیاد خوب باشم خیییلی با هم رسمی هستیم

ببین بعضیا ذاتشون خرابه...من سنم کم بود عقد کردم،17سالم بود، نه سیاست داشتم، نه بدجنس بودم

ولی بدجور اذیتم کردن، داغونم کردن، من فقط سکوت میکردم، فقط نگاشون میکردم. خب این ذاتش خراب بود که چند سال از سکوتم سوءاستفاده کرد.

امشبم خیلی دلم گرفته، نمیدونم این چه سرنوشتیه، عمرم داره تو چهاردیواری میگذره و هیچ خوشی‌ی ندارم. داشتم فکر میکردم کاش حداقل مادرشوهرم آدم بود باهاش میرفتم بیرون، استخر،بازار، دوره‌های زنونه... دوست و رفیقی ندارم چون اونقدر خنگم که واسه همه از جون و دل مایه میذارم و بهشون کمک میکنم و اونام ازم سوءاستفاده میکنن... هعیییییی خدااااا چقدر دلم پره،.از بحث مادرشوهر رسیدم به این حرفا😐😐😐

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋