2777
2789
عنوان

چقد خوب میشه اینستا ف ل بشه

912 بازدید | 58 پست

تو جمع دختر۱۷/۱۸ ساله ها که بشینی میبینی همش دارن میگن وای خوشبحال صدف چه سفرایی میره خوشبحال شیرین چه لؤازم ارایشیایی داره خوشبحال فلانی چه لباسایی میپوشه اونوقت مافوقش سالی دوتا مانتؤ بخریم. بچه ۱۷ساله رو که بخاطر زرق و برق این پیجا فالوشون کرده رو که نمیتونی بهش بفهمونی نبین و فالو نکن.این بلاگرا دیگه شورشو دراوردن بخاطر تبلیغات هی اختلاف طبقاتی رو میکنن توچشم مردم.یه مدت که اینستا دست بچه پولداراومهمون بازیاشون بود حالا دست اینا.سر میچرخونی میبینی یکی چندتا برند لانکوم و زارا گرفته دستش داره میگه ایناخوبه اونابده.اره یکی دستش به دهنش میرسه یکی نه ولی بی وجدانیه نداریه اون قشرضعیف وبه رخش بکشیم.مد هم شده هرکی انتقاد میکنه بهش میگن ای حسود.خدایی مادری ۵۰تومنم خرج خودش نمیکنه تا ازشیرخشک و پوشک بچش کم نیاد وقتی میبینه یکی ماسک مو۷۰ و مژه ۱۰۰ تومنی داره تست و تبلیغ میکنه تو ضمیرناخودآگاهش حسرت نمیخوره؟ بخدا تفریح مردم شده همین اینترنت تو همینم یه عده میگن ماها داریم و شماها ندارید. اینقد بعضی خودخواه هارو با دنبال کردن گنده نکنیدتا کمتر دیده بشن. شما اون مهربونه باشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه قبلا گفتم بازم میگم 😅

باید بجا تل فیل میشد 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

منم به شدت موافقم چون متاسفانه اینستا مجالی برای ابراز اندام یه عده ژن برتر شده.فرزندان اونایی که واسه ما اخ و پیف آمریکا میکنن ولی همشون گرین کارت آمریکا و پی آر کانادا دارن

اینستا فی لتر بشع یه چیز دیگه میسازن میرن اونجا برای خودنمایی پس ف یلتر راهش نیست.فرهنگسازیش مهمه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست