2777
2789
عنوان

چقد خوب میشه اینستا ف ل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان

علت شوت کردنش

با همسرم دعوام شد شدید نمیخاستم حتی ریختش رو ببینم

بعدش رفت پیش ننه اش اینا هی زارت و زورت عکس گذاشت مثلا من بسوزم

منم که فلان جام عروسی بود که چه خوب این رفت راحت شدم

منتهی عکساش هم مزاحم بودن و در نتیجه اول همسر رو از اینستا انداختم بیرون

بعد از چند هفته که آشتی کردیم دیدم همین خودش الان باعث دعوا میشه کلا اومدم ببرون

دقیقا خدا شاهده فرداش با توپ پر اومد که منو از اینستات حذف کردی؟ منم با چهره معصوم و بی گناهم گفتم باز زود قضاوت کردی مثل «همیشه»؟!؟! اوف و تف بر تو! من خیلی وقته دیگه اینستا ندارم

بسی‌ خجل شد جان خودم

ف.گر بشه هم مشکل از ریشه که حل نمیشه,این حال و روز ما جووناست تا میبینن با یه چیزی دلخوشیم زود همونم ازمون میگیرن,اینکه بعضبا با دیدن تبلیغات حالی ب حالی میشن و توو خرج میفتن که نشد دلیل اینستا پاک شه,اینستا واسه خیلیا منبع درامده همون خانوم و اقایونی که توو خونه کار میکنن و از طریق اینستا مشتری پیدا میکنن,همش تبلیغات که نیس فیلم و عکسای مستحجن هم هستش که دوزش از تبلیغاتم بالاتره شما باید نگران اونا باشی که چنین چیزایی رو دنبال نکنن وگرنه با چند تا تبلیغات اختلاف طبقانی بوجود نمیاد اون برمیگرده ب خود ادم که ساده باشیو هرچیو باور کنی بالاخره هرکی وسع مالی داشته باشه استفاده میکنه نداشته باشه هم ارزو میکنه اینستا ف.ی.ل.ت.ر شه که فقط صورت مسئله پاک میشه,همون خانومی که با یه تبلیغ اینستا گول میخوره یه کرم بگیر دستت دوتا چاپلوسی کن بازم گول میخوره مشکل پس چیه😉???

همین صدف بیوتی که  عموش معاون وزیره و فقط مارکایی رو تبلیغ میکنه که پدر و عموش تو کار وارداتشن ...

پس چی فکر کردی عزیزم.تو‌این وضعیت فاجعه آمیز اقتصادی که خیلیا به نون شبشون محتاجن امثال صدف و شبنم و ننه سلین دارن راست راست راه میرن و زندگی لاکچریشونو به رخ بقیه میکشن.کسایی که همشون وابسته به مافیای بازارن .بخدا ازگفتنشم حالم بد میشه

من داشتم. خوب بود تو پیج های فارسی اصلا نمیرفتم فقط پیج های خارجی اونم فیتنس بانوان و آشپزی و معرفی کتاب. خیلی خوب بودن همه شون چقدرم استفاده کردم و لذت بردم. ولی منم موافقم که اینستا فی لتر بشه چون واقعا 99% فضاش کثیفه  

چقدر خوب میشه اقایونه سایت اسمه کاربریشون جوری باشه ادم متوجه بشه الان فهمیدم کسی که تو یک تاپیکی در جواب ریپلایش همش با عزیزم جواب میدادم آقا هستند، وای دارم از خجالت آب میشم😌 خب اسمه کاربریشونو مطابق جنسیتشون بزارن😐

الهی مرا آن ده که آن به

فقطم تو کشورهای جهان سومه که اینجووووور 24 ساعته مردم تو این فضاهان. من که دل خوشی ار فضای مجازی ندارم مخصوصا اینستا اصلا ندارمش ولی تاثیرات بدشو در اطرافیانم دیدم

Nothing special...

من از اولشم دوست نداشتم که چی منو یهههههههویی!😒 البته الان تو سایت یکسری افراد هستن که فضای اینیستا رو دارن اینجا تداعی میکنن و دنبال فالوور نی نی سایتی هستن واقعا عجیبه!!

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
پس چی فکر کردی عزیزم.تو‌این وضعیت فاجعه آمیز اقتصادی که خیلیا به نون شبشون محتاجن امثال صدف و شبنم و ...

جودی جان حرف شما درست، منم اصلا کسایی که میان بچه هاشون رو به نمایش میذارن یا مرتب از خریدهاشون عکس میذارن رو تایید نمی‌کنم ولی خود ما مردم این آدم ها رو معروف میکنیم. 

باید فرهنگ سازی شه که مردم به این جور مریض ها مجال خودنمایی و معروف شدن ندن. این که همه چیز رو فیل تر کنن واقعاً روشی نیست که جواب بده، در نهایت این اپلیکیشن نشد یه اپلیکیشن دیگه

آهان علت شوت کردنش با همسرم دعوام شد شدید نمیخاستم حتی ریختش رو ببینم بعدش رفت پیش ننه اش اینا هی ...

خخخخخ،چه تراژدی جالبی داشتین  

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
2790
2778
2791
2779
2792