2777
2789
عنوان

چقد خوب میشه اینستا ف ل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه همه فيلتر شكن دارن اين روزا. فيلترينگ درديو دوا نميكنه اين روزا. كاش از ريشه درست ميشد همه ...

من دیگه نا امید شدم از تربیت جهان سوم  

مثلا توی کوچه ی ما هر خونه ای چندتا درخت کنار درش کاشته و بچه های کوچه که خیلیهاشون الان شونزده هیفده سالشون شده میان و شاخه های درختها رو میشکنن و این کار رو پونزده ساله که دارن تکرار میکنن.  برخورد دوستانه , تذکر , اعتراض , تنبیه , بد و بیراه گفتن , دعوا , تلافی و ... هیچ کدوم جواب ندادن که ندادن.  اینترنت و فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی بماند. من تو چشمهای بعضی بچه های هفت هشت ساله ای که گوشی دارن وقتی نگاه میکنم هیچ معصومیت و کودکی ای نمیبینم و حتی یه جور تنفر بهم دست میده. نگاه های بعضی بچه ها به خانوم ها خیلی نانجیبه. 

فرهنگ سازی برای ملتهای بی هوش هیچ تاثیری نداره.

کلا مخالف فیلترینگ فضای مجازیم اما بعضیا شورشو تو اینیستا واقعا درمیارن! اینطوری باعث میشه خیلیها حتی برای خریدهاشون یا کارهای دیگه از استفاده ش انصراف بدن در واقع برای بعضیا شده مجال خودنمایی و به رخ کشیدن داشته  هاشون اما بهانه از جای دیگه اب میخوره و فعلا نوک پیکان بسمت هنرمنداست!!!

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
بایدفیلترشه.خیلی مزخرفه هرکی یه موبایل گرفته عکس ازهمه جاش میزاره.یا فقط تبلیغ.یه خواهر دیونه دارم م ...

بخدا دوتا دختر دایی دارم روستا زندگی میکنن نهایت لوازم ارایششون دوتا رژ لب بود چون خودشون واقعا زیبان. حالا میبینم کلی هایلایتر و کانتور و کانسیلر دارن همشم  هی میگن این فیکه اون اصله.پوستاشون داغون شده عاشق صدفن

کلا مخالف فیلترینگ فضای مجازیم اما بعضیا شورشو تو اینیستا واقعا درمیارن! اینطوری باعث میشه خیلیها حت ...

چون این بدبختا یه ذره دارن مردمو آگاه میکنن وگرنه دولت از خداشه مردم سرشون به دلقک بازی یه عده گرم شه

بخدا دوتا دختر دایی دارم روستا زندگی میکنن نهایت لوازم ارایششون دوتا رژ لب بود چون خودشون واقعا زیبا ...

یه عکس ازین صدف بزارید من اینستا ندارم 

تودنیای منی اما به دنیا اعتمادی نیست 
من دیگه نا امید شدم از تربیت جهان سوم     مثلا توی کوچه ی ما هر خونه ای چندتا درخت کنار د ...

واقعا منم به همين نتيجه رسيدم درسته همه ي حرفاتون. ب خاطر همينه دلم ميخواد كساني كه از نسل من قراره زندگي كنن توي جاي مناسب و شرايط درستي باشه با اين تفاسير يا هرگز بچه دار نميشم يا خارج از اينجا

2790
2778
2791
2779
2792