2777
2789
عنوان

فردا سالگرد ازدواجمونه میشه...

365 بازدید | 36 پست

سلام دوستان فردا سالگرد ازدواجمونه میخوام  شوهرمو غافلگیر کنم هر سال اون واسه من کادو میگیره من هیچی حالا امسال دوس دارم یه کاری کنم ولی نميدونم چه جوری، میشه کمکم کنید و ایده بدین ممنون

یک جشن دونفره ی شیک بگیر،کیک کوچولو سفارش بده،غذایی که دوست داره بپز،به خودت برس،میزو با گل رز تزیین کن،ببین چی نیاز داره اونو براش کادو بگیر

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزمممممم مبارکه اگر پولشو داری یه رستوران شیک میز رزو کن بعد بگو براتون کیک بیارن و اینا خیییییییییلی خوشمل میشه   

اگرم میخوای تو خونه باشه که همونی که دوستمون گفت

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
یک جشن دونفره ی شیک بگیر،کیک کوچولو سفارش بده،غذایی که دوست داره بپز،به خودت برس،میزو با گل رز تزیین ...

شغلش آزاده در طول روز چندبار میاد و خونه و میره فکر نکنم بشه خونه رو تزیین کنم که سوپرایز شه میبینه

اگ میخوای کاملا غافلگیربشه براش لندکروز بخر😊😊😐😐 قابلی نداشت پیشنهادم😊

اتفاقا تو انتخاب کادوش شک داشتم نميدونستم ماشین بخرم یا لباس شما  از شک درآوردیم پس شد همون ماشین بهتره   

شغلش آزاده در طول روز چندبار میاد و خونه و میره فکر نکنم بشه خونه رو تزیین کنم که سوپرایز شه میبینه

خوب با مادرش هماهنگ کن ناهارو بره اونجا،حالا سورپرایزم لازم نیست میتونی اخرین لحظه تزیین کنی این طوری هیجانش بیشتره

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

خونه راحسابی تمیزکنید به خودتان برسید

یه شام خوب بپزید کیک بخرید 

کادو هم عطر بخرید یا ست چرم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اتفاقا تو انتخاب کادوش شک داشتم نميدونستم ماشین بخرم یا لباس شما  از شک درآوردیم پس شد همون ماش ...

خواهش میشه قابلی نداشت ۲۰۰ تومن میشه پیشنهادم .ش کارتم الان میفرستم😂😂😂

به سلامتی.

مبارکتون باشه.

من که از سالگرد ازدواج متنفرم .هیچوقت هم جشن نگرفتم.اصلا به روی خودم نمیارم.

همیشه دعا میکنم همه خوشبخت بشن و هیچکس مثل من تو عروسیش غم نداشته باشه.

غیر یه نفر!!!!

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سالگرد ازدواجتون مبارک 

به نظررم کنار این کارایی که دوستان گفتن اولین عکسی که با هم گرفتین یا یه عکسی که یه خاطره خوب ازش دارین و خیلی وقته یادش  نکردید رو چاپ کن تا یه خاطره شیریین رو مرور کنید 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................