2777
2789
عنوان

فردا سالگرد ازدواجمونه میشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دیروز سالگرد ازدواجمون بود ولی ی اکوژن تو قلبِ نینیمِ دیروز از ناراحتی اصلا یادم نبود الان ک گفتی ...

اخی عزیزم سالگرد ازدواجتون مبارک باشه، ایشالله که چیزی نیس به خیر میگذره اکوژن چیه

چرا عزیزم

خانواده شوهرم روز فبل عروسی یه دعوایی بزرگی راه انداختن خانواده منم واسه یه شهر دیگه ان همه رفتن.مادرم افسردگی داره حالش وخیم شد.هیچکس از خونواده ام واسه  جشن عروسی نبود از یتیم ها هم بدتر بودم.حتی خرید عروسی هم نداشتم.

نه کادو نه خرید !فقط یه جشن گرفته بودن که همه خانواده و فامیلای شوهرم بودن.اونم چون کارت داده بودن دیگه نشد برن به همه بگن کنسله!

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

💟🍃🍂💟

🍃🍂🌺  

#ایده_مناسبت

✅ جمله های عاشقانه ..حرف های دلتون  رو  روی برگه  بنویسید .  

یک برگه هارو به شگل های مختلف بسوزونید  یا مدل  قلب و ستاره  برش بدین .

بزنید  تو اتاق خواب رو دیواره خونه .

✅ رو  کنترل تلویزیون قلب های ریز  برش بدین توش بنویسید دوستت دارم   و کلمه های عاشقانه دلبرانه .

✅یک میز  رومانتیک  درست کنید شمع  روشن کنید  اگر  در توانتون هست  گل طبیعی اگر هم نیست گل مصنوعی  تو سفره بزارین .   نوشیدنی هاتون رو توی جام بریزین .

✅ با  مقوا  قرمز یا کاغذ رنگی    مربع  ..مستطیل  ..ستاره    در بیارین  توش   حرف های خندار  .یا  عاشقانه   بنویسید   بزنید به دیوار حموم . تو حمومتون رو  رمانتیک کنید روش چسب بزنید که خیس نشه . اگر امکانش بود باهم برین 🙈🙈 اگر نبود اقای شوهر رو بفرستین   چشماشو ببنید  بفرستینش حموم  در رو ببنید  خودش   ببین   خوشحال بشه و غافلگیر.

✅ رو  تخت   رو با گل برگ  یا   کاغذ رنگی    مدله قلب درست کنید    وسطه قلب  یک دونه یک هرچندتاکه دوست دارین  عکس های  دونفره بزارین

✅ یک موزیک   قشنگ که دوست دارن رو موقع مورد به  خونه  با صدای   متوسط بزارین .

موقع  خواب و شیطونی   موزیک بزارین خیلی انرژی میده .

✅ موهاتون رو مدل  خرگوشی ببنید    جالبه .

✅وقتی اقای میاد بیشتره اقات لباس مجلسی یا لباس شیک مهمونی بپوشید .

لاک  بزنید  خیلی تاثیر داره .

✅ رنگ های شاد  هم تو پوشش خودتون و   سفره آرایی تون به کار ببرین و چند مدل میوه  رو کناره هم  نزارین پوست کنید  به اندازی که بخورین تموم شه .  پوست کنده  بچینید تو یک ظرف زیبا.

✅میتونید ژله هم درست کنید و با میوه  تزیین کنید .

✅ می تونید   شیکتر باشین . ماست و خیار  درست کنید. دو مدل یا ۳مدل  غذا درست کنید  انگار یک مهمونه خاص دارین  ولی کم درست کنید که اصراف نشه.

🍂💟🍂

🍃🍂🌺🍃🍂🌺

✨🍃🍂💟🍃🍂💟🍃🍂🌺

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
وای چه بد چند ساله ازدواج کردین

۳ سال.یه دختر ماه هم دارم.خدارو شکر شوهرمم خیلی خوب و آقاس واسه همینم پاش موندم.بگذریم!

فقط اینو گفتم که همه قدر خوشی شونو بدونن.

ایشالله واسه جشن سالگردتون سنگ تموم بزارین.

یه شام خوشمزه با یه کادو.لباس و آرایش زیبا.

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

#خاطره

اول کیک رو درست کردم گذاشتم تو یخچال و هدیه ها رو هم گداشتم پیشش و خودمو به مریضی زدم که برام اب بیاره

و سوپرایز شد کلی بعدش 😘 بود

.ایده شب هم وقتی تازه چشماش گرم خواب شد بلند شدم چند تا سس میوه ای آوردم گذاشتم بالا سرم و بیدارش کردم قبلش هم یه لباس👙💄👠

گفتم میتونی با هر سسی که دوس داری میل کنی

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
2790
2778
2791
2779
2792