2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

653 بازدید | 133 پست

سلام دوستان کسی تاحالا اپیلاسیون کرده آیا عوارض نداره؟؟واینکه تا چن ماه اصلا موی زائد درنمیاد واین ک از قیمت کل بدن کسی خبر داره ؟؟من خودم میخام ناحیه ی کمرب پایین و زیر بغلمو اپیلاسیون کنم میشه کسانی که انجام دادن بگن چ جوریه؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم اينو بگم جاي خيلي مطمئن برو

من اخرين بار رفتم ٨٠تومن كل بدن

زير بغلو نكن به خاطر غدد لنفاوي

موهام درمياد فوري شايد ٤روز ديرتر ولي نازك تَر ميشن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

اینکه میگن چند ماه در میاد نه اینطور نیست

بستگی به رشد موهای خودتم داره ولی نسبت به ژیلت دیر تر در میاد

(دوسه روز پیش خانوم همسایه امون گفت که اپیلاسیون اون منطقه باعث عفونت هم میشه دیگ خبر از راست بودن این ندارم خودم)

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚
چند ماه ک نع یه ماه درمیاد

يه ماه برا من چمن شدهههه😂

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

من بعد از ليزر كه كلي موهام نازك و كم شده بود رفتم، مثلا دائم كل بدنو انداختم، اصلا خوب نبود، زود در اومد، صد تومن دادم، البته اكثر خانوما راضين. من همين يكبارو رفتم و هرگز نميرم ديكه

اینکه میگن چند ماه در میاد نه اینطور نیست بستگی به رشد موهای خودتم داره ولی نسبت به ژیلت دیر تر در ...

خدايي نكرده اگه مطمئن نباشه و اشتباه كنه زگيل ميگيره ادم

۲۵ فقط بیکینی راضیم دو هفته بعد درمیاد ولی خیلی بهتر از تیغه

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز