2777
2789
عنوان

یعنی گوشی برای خودش بود

409 بازدید | 44 پست

چند روز پیش اسباب کشی داشتیم شوهرم نیسان خودشو اورد بعد اینکه وسایلارو بردن برگشت منو ببره که بعد اینکه نشستم تو ماشین داشتیم حرف میزدیم همینجوری دستمو انداختم داشبورد و باز کنم یهو هول شد گفت گوشی کارگر مونده تو ماشین ، کارگر هم اکثر اوقات باهاشه باهم کار میکنن تعجب کردم گوشی اون تو ماشین این چیکار میکرد برداشتم دیدم خاموشه شک کردم الکی گفتم بزار روشن کنم تصویر زمینش ببینم چیه که گوشیو از دستم گرفت گفت گوشیه مردمو چیکار داری ، بیخیال شدم اون لحطه ولی این فکر افتاده بجونم که نکنه گوشی برای خودش بود ،از اون روز یبار رفتنی بیرون پیاده شد داشبورد و زیر صندلیو نگاه کردم چیزی پیدا نکردم ،فکرم هزار جا میره که نکنه گوشی برای خودش بود خونه اومدنی یا با من بیرون رفتنی میزاره محل کارش بمونه 🤦♀️چیکار کنم بنظرتون ؟ به خودش که بگم چه راست بگه چه دروغ در هر صورت گردن نمیگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای به روزی که یکبار مچشو بگیری ...

حتی نمیتونم فکرشو بکنم دلشوره بدی دارم ،مچشو بگیرم من که بچه دارم شرایط طلاق ندارم فقط پرده این وسط از بین میره روش باز میشه ،بدجور کلافم

میتونی یه بازم اتفاقی بری سرکارش ببینی گوشی دست کارگرش چیه اگه اون نبود بیار شوهرتو و جلوش بپرس گوشی تو ماشین مال تو بوده اگه گفت اره بگو مدلشو بگه اگه نتونست بگه یعنی مشخصه دیگه

حتی نمیتونم فکرشو بکنم دلشوره بدی دارم ،مچشو بگیرم من که بچه دارم شرایط طلاق ندارم فقط پرده این وسط ...

ولی خیلیا بودن بعدش بازهم ادامه دادن به زندگی با اینکه فهمیدن نمونه شو دیدم من

ان شاالله خیره ولی مشکوکه

تو ماشینشه ولی دیگه جای تابلو نیست اون زیر میزا لای کنسول ماشین قشگ بگرد صداشم درنیار پیداش کردی

حس میکنم فکر همه جاشو این میکنه ،وقتی میاد خونه نیسانو میزاره محل کارش با سواری میاد که احتمالش زیاده داخل اون یکی ماشینش بزاره یا اگرم تو همین ماشینش گزاشت قایم کنه ، شیطونه میگه سوییچ و بردارم برم دم در ماشینشو بگردم🤦♀️فقط خدا کنه اگه چیزی باشه دستش رو شه برام

میتونی یه بازم اتفاقی بری سرکارش ببینی گوشی دست کارگرش چیه اگه اون نبود بیار شوهرتو و جلوش بپرس گوشی ...

🤦♀️اینم بپرسم جلوش شوهرم داد و بیداد میکنه که این کاراچیه

حس میکنم فکر همه جاشو این میکنه ،وقتی میاد خونه نیسانو میزاره محل کارش با سواری میاد که احتمالش زیاد ...

قبل اینکه سر از کارش دراری

اگه بفهمی خیانته باید طلاق بگیری امادگیشو داری؟!؟ اگه نه همین که ازت پنهون میکنه و حریمتو نگه میداره هم تو اسایش داری هم زندگیت ب طلاق نمیره