2777
2789
با این امید که فکر کنی شیرخشک بدم بیدار نشه نباش من میدم ولی بازم بیدار میشه بچه های ریفلاکسی همین ج ...

بیدار بشه اما نه هر ساعت لااقل 3 ساعت بخوابه خودشم درست خواب نمیکنه اینجوری

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.گفت اگه میخوای شیر خشک بدی هی بیای بگی این دارو بده اون دارو بده.برو پیش یکی دیگه.😆میگه فقط شیر ...

آره خوب بعضی دکترا اینجورین دیگه  آخه دارو چه ربطی به شیر خشک داره 

البته اگه واقعا شیرخودت کافی و خودت احساس رضایت داری چه بهتر که شیر مادر بخوره 

با مشورت دکتر شیرخشک مناسب انتخاب کن دووعده کمکی بده بازم به اشتهای بچه ربط داره  منم هم شیر خ ...

دکتر گفته نان هایپ الرژی بگیر اگه خواستی بدی

شیرم بد نیست اما خسته شدم هر شب 1 ساعت 1 بار بیدارم میکنه 

مامان  خوب بچه داری همینه ، هرچقدرم شیرخشک بهتر باشه از شیر مادر بهتر نیست

یکیش ساخته انسانه یکیش خدا ، به نظرت کدوم یک میتونه بهترین رو بسازه ؟ منم بچه 6 ماهه دارم هرشب وضعم همینه و همیشه کم خوابی دارم ولی هیچ وقت به ذهنم هم خطور نکرده به خاطر سختی خودم به  بچه ام شیرخشک بدم

حالا اگه بچه ات سیر نمیشه میتونی علاوه بر شیر خودت روزی یکی دوبار شیرخشک هم بهش بدی

الرژی داره پسرم دکتر رژیم فضایی به داده هیچی نمیتونم بخورم

پس با رفلاکسو الرزی حتما از دکترش بپرس.شیر خشکا نعمولی احتمالا نتونه بخوره.پسر من ی سال تمام شیر خشک مخصوص داد دکترش گفت یا رزیم بگیر یا شیر خشک بده ک من شیر خشک دادم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
آره خوب بعضی دکترا اینجورین دیگه   آخه دارو چه ربطی به شیر خشک داره  البته اگه واقع ...

کلی میگفت.میگفت بعضی دکتر ها به بیمارشون یه پاکت دارو میدن.همه دارو ها رو خودت داری.منظورش شیر مادر بود.

من اصلا قبول ندارم بچه های شیر خشکی ضعیفن 

من با شیرخشک بزرگ شدم صحیح و سالمم یه بچه هم اوردم آخ نگفت بدنم 

بعد شوهرم 2 سال شیر مادر خورده بقول مادرش شیر پاک بچه هاش خوردن همیشه خدا مریضه و دندوناشم خرابه 

پس ربطی نداره 

[QUOTE=63201896]جدی خوبه ؟[/Q. عالیه چرا بد باشه.از شیر مادر که جونی نداره واقعا بهتره.من نان میدادم ...

منم سر الرژی پسرم هیچی نمیخورم حس میکنم شیرم مثله اب شده 

میشه زیاد باشه اما قوت نداشته باشه ؟

من اصلا قبول ندارم بچه های شیر خشکی ضعیفن  من با شیرخشک بزرگ شدم صحیح و سالمم یه بچه هم اوردم ...

اااا کلا شیر خشک خوردی ؟ 

به لاکتوز شیر حساسیت داره؟

به اون هم داده و خیلی چیزا 

من ادویه جات و گوشت و شیر و کلا لبنیات و یه سری میوه هارو نباید بخورم .غذاهای دریای .لوبیا و خیلی چیزای دیگه