2777
2789

نه عزیزم عالیه مدل ب مدلشم هست واس ادم بزرگا نی که واس بجه هاس فقققططط هزززینه داره تنها بدیشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا يكي بمن ميگفت شيرخشك مثله هفت مغز ميمونه وقتي ميخوري بدنت قوي ميشه.

بچه منم شيرمو پس ميزد و من به اجبار مجبور شدم شيرخشكش بدم.يه روز خ ضعف داشتم وقت نشد غذا بخورم پسرمم نق ميزد و روپام بود هيشكيم نبود يه لقمه بهم بده منم يه قاشق از شيرخشك پسرمو خوردم تا خود ظهر سيره سير بودم از بس سيركننده بود

یه روز خوب میاد

پر از ویتانین و اهن و همه چی.غنی شده من مادری هستم کمبود شدید ویتانین دی...فقر دی دارم..اونوقت شیر ...

جدی خوبه ؟

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
من پسرم اصلا درست شیرمو نمیخوره رفلاکس هم داره کلا تو 2 ماه 800 گرم اضافه کرده دکتر میگه بد نیست اما ...

شما سعی کن شیر خودتو تقویت کنی تا بچه ات وزن بگیره

بادام روزی 10 تا بخور ، چون مواد مغذی شیرو افزایش میده و رازیانه بخور هم طعم شیرو بهتر میکنه هم مقدارش رو افزایش میده

من پسرم اصلا درست شیرمو نمیخوره رفلاکس هم داره کلا تو 2 ماه 800 گرم اضافه کرده دکتر میگه بد نیست اما ...

با مشورت دکتر شیرخشک مناسب انتخاب کن دووعده کمکی بده بازم به اشتهای بچه ربط داره 

منم هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک هیچ دکتری هم نگفت نده فقط سر خود نده 

نه عزیزم عالیه مدل ب مدلشم هست واس ادم بزرگا نی که واس بجه هاس فقققططط هزززینه داره تنها بدیشه

هزینش مهم نیست فقط خوب باشه معدشو اذیت نکنه

شیرم بد نیست اما خسته شدم هر شب 1 ساعت 1 بار بیدارم میکنه 

با این امید که فکر کنی شیرخشک بدم بیدار نشه نباش من میدم ولی بازم بیدار میشه بچه های ریفلاکسی همین جوری هستن باید ریفلاکسش کنترل بشه 

ولی خداروشکر الان کمتر بیدار میشه 

نه عزیزم لابد دکتر شما اینجوری بوده وگرنه دیگه با این همه تنوع شیرخشک هیچ دکتری این حرفو نمیزنه  ...

اره.گفت اگه میخوای شیر خشک بدی هی بیای بگی این دارو بده اون دارو بده.برو پیش یکی دیگه.😆میگه فقط شیر خودت.

نه اتفاقا يكي بمن ميگفت شيرخشك مثله هفت مغز ميمونه وقتي ميخوري بدنت قوي ميشه. بچه منم شيرمو پس ميزد ...

یعنی اشکال نداره بدم ب پسرم 5ماهه فقط شیر خودمو میخوره

شما سعی کن شیر خودتو تقویت کنی تا بچه ات وزن بگیره بادام روزی 10 تا بخور ، چون مواد مغذی شیرو افزای ...

الرژی داره پسرم دکتر رژیم فضایی به داده هیچی نمیتونم بخورم

دوس دارم بدم ب پسرم خستم از شیر دادن

خب صددرصد شیرمادر خیلی برای بچه خوبه...شیرخشک زمانی ک آدم مجبوره ب بچه بده وگرنه گناه داره...سر خواهرکوچیکم مامانم شیرنداشت مجبور شد همش شیرخشک بده الان انقد بدنش ضعیفه تا تقی ب توقی میخوره مریض میشه دندوناشم داغون بود همش خراب میشد میبردیم درس میکردیم..نمیدونم ربطی داره یانه ولی اگ شیرخودتو بدی خیلیی بهتره عزیزم....میدونم بهت فشار میاد ولی دیگ این سختیارو همه میکشن 

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
هزینش مهم نیست فقط خوب باشه معدشو اذیت نکنه

مدل زیاد باید بدی ببینی جی بهش میسازه دکترا هم بگی معرفی میکنن.اگه کوچیک بچت خوب فعلا مصرف کمه ولی واس من الان شد هر دو نهاایت سه روز ی قوطی ۲۲ تومنی دوسالش دیگه واقعا کمر شکن شده پاستوریزه هم میدم ولی خیلی دوست نداره.موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.