2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرا بد باشه؟

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

شما در چه شرایطی هستی؟ 

در شرایط عادی اره بده

اما وقتی مجبوری چاره چیه؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
نه.مثل اوایل من شدی.. الان خیلی راضیم خیلی.بچه همم ماشاله باهوش و زرنگ و فرز و شیطون.زود نشست زود د ...

من پسرم اصلا درست شیرمو نمیخوره رفلاکس هم داره کلا تو 2 ماه 800 گرم اضافه کرده دکتر میگه بد نیست اما خب دوس دارم بهتر شه 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
در هیچ شرایطی بد نیست  حتی اگه مادر دوست نداشته باشه به بچش شیر بده

شیرم بد نیست اما خسته شدم هر شب 1 ساعت 1 بار بیدارم میکنه 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز