2777
2789
منم سر الرژی پسرم هیچی نمیخورم حس میکنم شیرم مثله اب شده  میشه زیاد باشه اما قوت نداشته باشه ؟

آره دقیقا منم رژیمم برای دخترم بنظرم شیرم کمه و بدون قوت 

حرف شما هم درسته میتونه زیاد باشه و بدون قوت 

برای من بیشترش آبه 

سختیش یک ساله بعد خیلی بهتر میشه اوضاع بعد از یک سال اولویت با غذاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا منم رژیمم برای دخترم بنظرم شیرم کمه و بدون قوت  حرف شما هم درسته میتونه زیاد باشه و ...

یعنی تا 1 سال شیر خودمو بدم یا از این به بعد بدم شیر خشک ؟

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
به اون هم داده و خیلی چیزا  من ادویه جات و گوشت و شیر و کلا لبنیات و یه سری میوه هارو نباید بخ ...

بچه های خواهر منم به محصولات گاوی حساسیت داشتن ، ولی رفته رفته حساسیتشون کم شد ، تا یک سالگی تقریبا   از بین رفت ، حالا اگه شما خواستی به بچه ات شیرخشک بدی باید شیرخشک سویا بدی ، به نظر من شما که تا اینجاش اومدی ، یک مدت دیگه دندون رو جیگر بذار ، مطمئن باش پشیمون نمیشی 

اصلا بهت میگم شوهرم همش مریضه یه جاش درد میکنه  ولی من اصلا خداروشکر هیچ مشکل ندارم

وای مرسی عزیزم خیلی خیالم و راحت کردی 

بچه های خواهر منم به محصولات گاوی حساسیت داشتن ، ولی رفته رفته حساسیتشون کم شد ، تا یک سالگی تقریبا ...

اخه اینارو نمیخورم شیرم خاصیت داره ؟

البته به  احتمال زیاد میتونی محصولات گوسفندی استفاده کنی ، از دکترت در این مورد بپرس

فقط گوشتشو