2821
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 69 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شایدم نباشی 

نمیدونم اگه بچه نداری امیدوارم ک حانله باشی عزیزدلممم بچه دشمن شیرینه انقددد شیرینه روزی هزار بارم براش بمیری کمه من حساسم خیلی زیاد دادقال میکنم اما همش از دوس داشتنه من ک برای نفسم جونمم میدم امیدوارم حانله نباشم ک بخام سقطش کنم ولی اگه باشم مجبورم خدا لعنت کنه باعث و بانی این اوضاع رو 

اوووف چیکارکنم خدا ینی دوس داره بندش گناه کنه من ک ب هر دری میزنم خطا نرم چرا بور میخاد یکاری کنه من ...

فقط برای یکبارم شده فکر کن که می شه ببین حالت اونطور بهتره یا نه اگر بود سقط نکن چرا نعمتی که خدا بهت داده رو پس می دی من خودم با کوله باری از مشکلات رفتم مشهد پابوس اقا امام رضا شروع کردم زار زدنو کمک خواستن مشکلاتم یکی دو تا نبود شبش خواب دیدم بهم یه بچه دادن صبح پاشدم گفتم اقا من که بچه نخواسته بودم جاریمم هم اطاقیم بود نازاست واسه بچه اومده بود بهش خوابمو گفتم گفت ببین من این همه التماسش کردم هیچی خلاصه گذشت الان بعد دو سال از اون سفر دخترم رو پام خوابیده و با تولدش تموم اون مشکلاتم یکی یکی کمرنگ شدن واقعا حالم بهتره و این روزارو هرگز تصور نمی کردم پس نگو با بچه حتما اوضاع بدتر می شه شاید حکمتی داره ما نمی دونیم

عزیزم این باور که هر انکس که دندان دهد نان دهد یه باور قدیمیه 

حالا مردم این و ول نمیکنن

استاتر جان ببین اول مطمین بشو بارداری

بعد بشین فکر کن 

همه راه ها را بسنج 

سری نرو دنبال سقط یهو بعدا پشیمون بشی دیگه سودی نداره 

با همسرت حرف بزن و با هم به یک نقطه نظر مشترک برسین 

ان شالله که نگهش داری

ولی اگه به سقط ممئن شدی برو با یه دکتر و ماما مشورت کن 

چون سقط میتونه ضررهای خیلی بدی برای خودت و بچه تو شکمت داشته باشه

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
حانله ای پس چون اورژانسی بعد یکهفته تا ده روز اکثرا خونریزی میاره

من یکبار قرص اورژانسی خوردم وتا۱۵روز بعد پریود نشدم البته هنوز ازپریودم نگذشته بود دقیق روز موعدم پریودشدم و باردارنبودم

قربون امام رصا برم من خیلی دلم هواشو کرده 😥😥😢😢😢😭😭😭

از اقا کمک بخواه بگو نگهش می دارم اما دستمو بگیر ببین برات معجزه نکرد بیا هر چی خواستی بهم بگو مگه می شه ادم توکل به بزرگانو و خدا بکنه و دست خالی برگرده

من سر دخترم خیلی بدبختی کشیدم سختی بیمارستان دکترا میگفتن قلبش سوراخه و لگنش دررفتگی داره راه بیفته شل هست و لنگ‌میرنه خدامیدونه چقد ب درش ناله زدم چقد برای دردونم اشک ریختم چقد سختی کشیدم واس هزینه های دکتر و عکس و سونو و ... بعد چهارماه دربدری تشخیص دادن ک اشتباه شده بوده من چقد غصه خوردم چقد حرف خوردم چقد شبا بالایر بچم گریه کردم نمیخام دیگه تکرارشن میدونم هیچی قابل پیشبینی نیس اما ی درصدم فکرشو میکنم باز بخاد تکرار شه اصلا نمیخوام بچه دارشم 

ببين شوهر من اعتياد داره

و چون عاشقشم و با عشق انتخابش كردم و يه بچه ١٠ساله ازش دارم 

دارم به هر دري ميزنم ك بتونم شوهرمو باز مثل روزاي اول زندگيم درست كنم 

چهار بار حامله شدم و به نتيجه نميرسم 

فكرم فقط به اينه ك حكمتم تو اينه ك بچه دار نشم ولي چون شوهرم عاشق بچه س هي خواستم سر راهش بيارم

طرز فكرا خيلي با هم فرق ميكنه

ببين شوهر من اعتياد داره و چون عاشقشم و با عشق انتخابش كردم و يه بچه ١٠ساله ازش دارم  دارم به ...

میدونم بخدا هیچ دلی بی درد نیس اما من خواستم شما ارومم کنید بدتر شدم ک شوهرم زیر بار نمیره مطمئنم بچه بیاد تو سختیه ینی من اون طفل بیارم اسیرش کنم ایراد نداره؟؟؟؟

من یکبار قرص اورژانسی خوردم وتا۱۵روز بعد پریود نشدم البته هنوز ازپریودم نگذشته بود دقیق روز موعدم پر ...

چ شانسی من امروز دقیقا موعد پریودمه امروزم روز ۱۵ خوردن قرصهاس فعلا ک خبری نیس